Neler Yeni

Assasin's Creed Odyssey DLC'leri önemli mi?

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Ne katıyor neyy? Tamam iyi de kaç saat sürüyor ana hikaye ile bağlantısı ne kadar önemli ne kadar tamamlayıcı?
Legacy of the First Blade meh, origins ile bağlanıyor. Ama Fate of Atlantise gelirsek 3 tane büyük harita ekleniyor, hikaye hem diğer oyunlarla bağlanıyor hem de tamamlanıyor. Açılan zırhlar, silahlar, boss fightlar ayrı mükemmel ve harita dizaynları... Müthiş, direkt al.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Ya para konusunda sıkıntı gibi ya.
Bannerlord (eğlenceli mi hiç bilmiyorum)
Valhalla
Metro exodus gold
Odyssey

180 lira. Gold alırsam 230 lira.
Hocam hem Valhalla hem Odyssey arka arkaya oynamaya gelmez en az 1 sene beklemen lâzım yoksa meşhur Ubisoft kusmasını yaşarsın. İstersen birisini almayabilirsin. Bannerlord'dan eğlenebileceğinden şüpheliysen alma istersen, parana yazık. Bana soracak olursan videolarını izle bir takıl et warband oyna ondan sonra beğenirsen al. Warband beğenmezsen Bannerlord da beğenmezsin aynı oyunun daha gelişmişi Bannerlord (hem grafik hem mekanik).

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Hocam hem Valhalla hem Odyssey arka arkaya oynamaya gelmez en az 1 sene beklemen lâzım yoksa meşhur Ubisoft kusmasını yaşarsın. İstersen birisini almayabilirsin. Bannerlord'dan eğlenebileceğinden şüpheliysen alma istersen, parana yazık. Bana soracak olursan videolarını izle bir takıl et warband oyna ondan sonra beğenirsen al. Warband beğenmezsen Bannerlord da beğenmezsin aynı oyunun daha gelişmişi Bannerlord (hem grafik hem mekanik).
Katılıyorum ben 260 saat odyssey oynadım hala valhalla oynamaya hazır değilim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arka arkaya oynamayacaktım ki zaten. Gelecekte bu fiyatları göremezsem diye alıyorum.

Ya bannerlord şöyle savaşlarda birinci kişi bakışı ile oynuyorsun ve grup grup askerlere emir veriyorsun bekle kal takip et okçular tepeye vesaire. Bu mekanik bannerlordda var bir tek bildiğim kadarıyla. O yüzden merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum ben 260 saat odyssey oynadım hala valhalla oynamaya hazır değilim.
260 saat odyssey oynamasaydın sen de çüş. Oyun zaten 30 40 saatten sonra tekrara düşüyor nasıl oynadın o kadar?

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Arka arkaya oynamayacaktım ki zaten. Gelecekte bu fiyatları göremezsem diye alıyorum.

Ya bannerlord şöyle savaşlarda birinci kişi bakışı ile oynuyorsun ve grup grup askerlere emir veriyorsun bekle kal takip et okçular tepeye vesaire. Bu mekanik bannerlordda var bir tek bildiğim kadarıyla. O yüzden merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

260 saat odyssey oynamasaydın sen de çüş. Oyun zaten 30 40 saatten sonra tekrara düşüyor nasıl oynadın o kadar?
Yan görevler ve dlcler

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
Yok warband'de de aynısı var ama Bannerlord'da hem daha rahat hem de kale savşları daha bir düzgün. Warband kale savşları izdiham.

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
@salatalık turşusu bu iki dlc ne katıyor? Kaç saat sürüyor oynanış olarak? Ana hikaye ile bağlantısı ne kadar önemli? Yani fate of atlantis dlcsini niye o kadar göklere çıkarıyorlar?
Spoiler vermeden konuşacağım, ana hikaye ile bağlantısı var ve önemli. Ben 2 dlcyi toplam 1 ayda bitirdim öyle diyeyim. Çok uzun saatler ayırdım her iki dlc'ye de. Bu tabii benim gibi incik cıncık oynayanlar için geçerli. Hikayeye tek atıp geçersen de bi 8 10 saat alacaktır en az. Fate of atlantis ana hikaye bitirdikten sonra hikayenin devamı gibi bir şey. Yani atlantis olduğu için o minvalde o mitolojide ögeler içeriyor. Spoiler vermemeye çalışıyorum. Yeni map geliyor keşfedilecek savaşılacak tonla şey geliyor. Yeni silahlar, zırhlar, özellikler geliyor. Bosslar ilgi çekici dünyası güzel. Şey gibi düşün dostum ben ac valhalla oynamadım ama ana hikayesini bitirdikten sonra bi dlc'de odinle savaştığını thordan görev aldığını falan düşün. Alınıp oynanmalı yani.

Top Bottom