Neler Yeni

Assasin's Creed Odyssey DLC'leri önemli mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
acodysseyultimate.jpg
acodysseygold.jpg
acodysseydeluxe.jpg

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Canım diyorum ki dlc ne katıyor? Oyuna nasıl bir içerik katıyor? Kaç saatlik oynama içeriyor? Hikaye ile bağlantısı var mı? Gold ne ekliyor diye sormadım.
Ben ilk sorunuzdaki sürümlerle ilgili sorunuza nazaran atmıştım bunu. Gold Edition'daki DLC'ler hikaye ile bağlantılı ek görevler katıyor, bazı DLC'ler de ayrı birer hikayesi olan ek görevleri barındırıyor. Bunların hepsi Gold edition'da var mı emin değilim ama oyunun DLC'leri bu şekilde.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben ilk sorunuzdaki sürümlerle ilgili sorunuza nazaran atmıştım bunu. Gold Edition'daki DLC'ler hikaye ile bağlantılı ek görevler katıyor, bazı DLC'ler de ayrı birer hikayesi olan ek görevleri barındırıyor. Bunların hepsi Gold edition'da var mı emin değilim ama oyunun DLC'leri bu şekilde.
Kaç saat sürüyor bu DLC'ler ve hikayeyi anlama zevk alma bağlamında ne kadar önemli?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kaç saat sürüyor bu DLC'ler ve hikayeyi anlama zevk alma bağlamında ne kadar önemli?
DLC'ler hikaye anlamında ne kadar önemli, çok mu önemli bilmiyorum. Ama bazı DLC'ler gerçekten hikayeye çok iyi dokunuşlar yapabiliyor galiba. Kaç saat sürdüklerinden de emin değilim. Bunun ile ilgili Enis Kirazoğlu'nun birkaç ay içerisinde attığı bir video vardı. Ona bakabilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
DLC'ler hikaye anlamında ne kadar önemli, çok mu önemli bilmiyorum. Ama bazı DLC'ler gerçekten hikayeye çok iyi dokunuşlar yapabiliyor galiba. Kaç saat sürdüklerinden de emin değilim. Bunun ile ilgili Enis Kirazoğlu'nun birkaç ay içerisinde attığı bir video vardı. Ona bakabilirsin.
Biliyorsanız link atar mısınız bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Dontaçhi sen biliyin mi la

Son düzenleme:

Kadir_1987

80+ Silver
Oyunu 23 liraya Deluxe edition olarak alabiliyorum.
60 liraya gold almak değer mi?
Şimdi size göre her şey değer ok. Fakat gerçekten değer mi? Ne katıyor ne artısı var? Normalinde ne yok bu neyi tamamlıyor?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@salatalık turşusu bu iki dlc ne katıyor? Kaç saat sürüyor oynanış olarak? Ana hikaye ile bağlantısı ne kadar önemli? Yani fate of atlantis dlcsini niye o kadar göklere çıkarıyorlar?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Nope alınmaz

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,857
İsim
Akın Taşkan
20 TL ye normali al sonra 20 TL'ye seasen pack al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne katıyor neyy? Tamam iyi de kaç saat sürüyor ana hikaye ile bağlantısı ne kadar önemli ne kadar tamamlayıcı?
14 saat sürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,847
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom