Neler Yeni

🔥İndirim Assassin's Creed Odyssey Alınır mı ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Bunun yerine Valhalla alsam ? Optimizasyon sorunu var mı onda da ? 160 TL oluyor.
Paran varsa tartışmasız Valhalla tabi ki.Odyssey sarmaz ise Far Cry5 Gold editon alabilirsin tercih hakkı sana kalmış hangi türü daha çok seveceğine bağlı.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Paran varsa tartışmasız Valhalla tabi ki.Odyssey sarmaz ise Far Cry5 Gold editon alabilirsin tercih hakkı sana kalmış hangi türü daha çok seveceğine bağlı.
Optimizasyon sorunu var mı onda ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
2 yıllık oyun Far Cry5 ciddi bir optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım da duymadım da,İlk çıktığında varmıştır belki oda güncellemeler ile çoktan çözülmüştür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valhallayı soruyorsan Cyberpunka benzer bir optimizasyon sorunu olduğunu bir çok kişi söylüyor,kimse beklediği FPS leri alamıyor..

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Epic Games'te oyunun Standart sürümü 80 , Deluxe Edition hali 83 TL. Bende 60 TL kupon var ve deluxe edition alacağım. AC 3 ve Sydincate dışında AC oyunu oynamadım. Değer mi ? Yoksa bir İskandinav Mitolojisi aşığı olarak Valhalla mı almalıyım ?
Odyssey'e o para çok rahat değer.

Lydbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Öztürk
Benim dlcler hariç 100saatim var . Zevk aldım oyundan 20 tlyi daha iyi harcayamazsın. Valhallaya gelirsek daha iyi diyorlar ama aradaki fiyat farkı uçurum.

Top Bottom