Arama sonuçları: *

1. T

Işık sızması (MSI Optix G272 IPS)

Boydan boya sağ taraf nerdeyse tamamen öyle bana acayip bir sorun yaratmıyor ama daha iyisi olacaksa niye vermeyeyim
  2. T

Işık sızması (MSI Optix G272 IPS)

Amazondan 1800 liraya aldığım MSI marka MSI Optix G272 model monitörün sağ tarafında boydan boya nerdeyse tamamen ışık sızması var, ne yapmalıyım ? Müşteri hizmetlerini aradım sadece iade olacağın söylediler. Aynı ürün şuan da farklı sitelerde dahi 2300 liradan başlıyor
  3. T

Aldığım Psu'nun fişi farklı bir tip çıktı

Geldi arkadaşlar
  4. T

Eposta ile iletişime geçtim ve yenisini yollayacaklarını söylediler
  5. T

Merhaba arkadaşlar ben İtopya'dan indirime girmiş olan 'Wpm Gold Zero 550W 80+ Gold' sertifikalı PSU aldım ama şöyleki psu'nun fişi görseldeki gibi Yani tam da bilgisayarı deniyecekken farkettim biraz komik oldu. Şimdi sizce ne yapmalıyım; Yeni bir kablo almak, dönüştürücü almak, yeni bir kablo...
  6. T

Başarısız - Engellendi hatası çözümü için yardım

Şuan bir tane daha çözüm yolu buldum ben Chrome uygulamasından kurulumları yapıyordum artık Opera uygulamasından yapacam bu hatayı almıyorum
  7. T

Tam bir çözüm sayılmaz ama Yeni bir kullanıcı açıp veya farklı bir kullanıcıya geçiş yapıp orada indirebilirsiniz
  8. T

Böyle bir hata alıyorum kayıt defterine girip internet settings dosyasını silmeme rağmen hâla çözemedim lütfen yardım edin.
  9. T

Windows 7 otomatik sürücü yükleme yazılımı önerir misiniz ?

Evet yaptığım araştırma sonucunda kendim şunu buldum bu linkteki videoyu izleyerek sorununuzu giderebilirsiniz
  10. T

Windows 7 otomatik sürücü yükleme yazılımı önerir misiniz ?

Bilgisayarımın yazılımı zara görmüştü ve eski bilgisayarımın harddiskini taktı fakat Windows 7 yüklü olduğu için driver konusunda zorluk çektim modem kartı yazılımı bile indiremedim ethernet yazılımını zorla indirdim (dizüstü kullanıyorum) yani kısaca bana otomatik sürücü indirme yazılımı...
  11. T

Yeniden başlattım görüntü gelmedi kapatıp açtım yine görüntü yok

Ne yazık ki yardımcı olamıyacağım fakat monitöre hiç bir görüntü gitmemesi sırf onu kapattığın için olamaz
  12. T

Yeniden başlattım görüntü gelmedi kapatıp açtım yine görüntü yok

Bilgisayarını yeniden başlamadan önce bir işlem yaptın mı ? mesela cmd penceresine bir komut felan yazdın mı ?
  13. T

#EvdeKal Oyun Önerisi

Tüm Halflife serisi
  14. T

Yardım Bilgisyarımın tüm dosyalarını silmeden format atmam mümkün mü ?

Bilgisayar tam olarak açılmıyor yoksa çok kolay system recovery optionsın içinde kalıyorum
  15. T

Ne yazık vermediler yarın bilgisayacıda halletcem galiba
  16. T

Herkese teşekkürler temizinden bi azardan sonra yarın bilgisayarcının yolunu tutcam
  17. T

Failed to tranasfer logged messages to the event log without status 50 diye bir yazı çıktı yani fail
  18. T

Şuan başladım yapmaya ey bu işlem bittikten sonra ne olacak acaba ?
Top Bottom