Neler Yeni

Yeniden başlattım görüntü gelmedi kapatıp açtım yine görüntü yok

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Merhaba pc mi yeniden başlattım ve görüntü gelmedi kapatıp açtım yine aynı maus ve klavyede çalışmıyor anakarta bağlı fan da rgb de çalışmıyor yardım edin daha yeni topladım 4 günlük daha lüften yardım edin

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Merhaba pc mi yeniden başlattım ve görüntü gelmedi kapatıp açtım yine aynı maus ve klavyede çalışmıyor anakarta bağlı fan da rgb de çalışmıyor yardım edin daha yeni topladım 4 günlük daha lüften yardım edin
Kasadaki kabloları kontrol edin.

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba pc mi yeniden başlattım ve görüntü gelmedi kapatıp açtım yine aynı maus ve klavyede çalışmıyor anakarta bağlı fan da rgb de çalışmıyor yardım edin daha yeni topladım 4 günlük daha lüften yardım edin işletim sistemim windows 10

approxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cüneyt çağrı yılmaz
sanki biraz daha detay versen daha iyi olur çünkü pek çok sebebi olabilir bu durumun

TurkiyeMr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Tamer
Bilgisayarını yeniden başlamadan önce bir işlem yaptın mı ? mesela cmd penceresine bir komut felan yazdın mı ?

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Kasadaki kabloları kontrol edin.
sanki biraz daha detay versen daha iyi olur çünkü pek çok sebebi olabilir bu durumun
İşletim sistemi windows 10 sistemi dedim yeniden başlatım kendine gelsin yeniden başlata bastım bida da görüntü gelmedi kapatıp açtım kasa çalışıyor ama anakarta bağlı fan maus ve klavye ye çalışmıyor her şey çalışıyor ama fanın kasa yı açınca rgb leri çalışmıyor kapatmakniçin düğmeye basılı tutunca kapanırken o fandan sanki fotoğraf çekerken gibi bir ışık patlıyor

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Bilgisayarını yeniden başlamadan önce bir işlem yaptın mı ? mesela cmd penceresine bir komut felan yazdın mı ?
Hayır görev yöneticisinden sadece çince ve sonunda 32 bit yazan bir şeyi kapattım

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
İşletim sistemi windows 10 sistemi dedim yeniden başlatım kendine gelsin yeniden başlata bastım bida da görüntü gelmedi kapatıp açtım kasa çalışıyor ama anakarta bağlı fan maus ve klavye ye çalışmıyor her şey çalışıyor ama fanın kasa yı açınca rgb leri çalışmıyor kapatmakniçin düğmeye basılı tutunca kapanırken o fandan sanki fotoğraf çekerken gibi bir ışık patlıyor

TurkiyeMr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Tamer
Ne yazık ki yardımcı olamıyacağım
fakat monitöre hiç bir görüntü gitmemesi sırf onu kapattığın için olamaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Tuna

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
RAM'leri kontrol et.

approxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cüneyt çağrı yılmaz
fanlar dönmüyor görüntü gelmiyorsa sorun belkide işlemci ya da ram de olabilir hatta psu nun gücü yetmemişte olabilir bios ekranı geliyor mu ?

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
@Abdullah.23
fanlar dönmüyor görüntü gelmiyorsa sorun belkide işlemci ya da ram de olabilir hatta psu nun
6 tane fan var kasada sadece 1 tanesi anakarta bağlı anakart a bağlı sorun çıkartıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,259
Üyeler
161,976
Son üye
romenox00
Top Bottom