Kasadaki kabloları kontrol edin.Merhaba pc mi yeniden başlattım ve görüntü gelmedi kapatıp açtım yine aynı maus ve klavyede çalışmıyor anakarta bağlı fan da rgb de çalışmıyor yardım edin daha yeni topladım 4 günlük daha lüften yardım edin
Merhaba pc mi yeniden başlattım ve görüntü gelmedi kapatıp açtım yine aynı maus ve klavyede çalışmıyor anakarta bağlı fan da rgb de çalışmıyor yardım edin daha yeni topladım 4 günlük daha lüften yardım edin işletim sistemim windows 10
Kasadaki kabloları kontrol edin.
İşletim sistemi windows 10 sistemi dedim yeniden başlatım kendine gelsin yeniden başlata bastım bida da görüntü gelmedi kapatıp açtım kasa çalışıyor ama anakarta bağlı fan maus ve klavye ye çalışmıyor her şey çalışıyor ama fanın kasa yı açınca rgb leri çalışmıyor kapatmakniçin düğmeye basılı tutunca kapanırken o fandan sanki fotoğraf çekerken gibi bir ışık patlıyorsanki biraz daha detay versen daha iyi olur çünkü pek çok sebebi olabilir bu durumun
Hayır görev yöneticisinden sadece çince ve sonunda 32 bit yazan bir şeyi kapattımBilgisayarını yeniden başlamadan önce bir işlem yaptın mı ? mesela cmd penceresine bir komut felan yazdın mı ?
RAM'leri kontrol et.İşletim sistemi windows 10 sistemi dedim yeniden başlatım kendine gelsin yeniden başlata bastım bida da görüntü gelmedi kapatıp açtım kasa çalışıyor ama anakarta bağlı fan maus ve klavye ye çalışmıyor her şey çalışıyor ama fanın kasa yı açınca rgb leri çalışmıyor kapatmakniçin düğmeye basılı tutunca kapanırken o fandan sanki fotoğraf çekerken gibi bir ışık patlıyor
6 tane fan var kasada sadece 1 tanesi anakarta bağlı anakart a bağlı sorun çıkartıyorfanlar dönmüyor görüntü gelmiyorsa sorun belkide işlemci ya da ram de olabilir hatta psu nun