R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
Şuan onunla bilgisayarda yaptırabilirim yine de TeşekkürlerBaşka nir bilgisayardan usb'ye Rufus kullanarak Linux mint yazdırın. Usb'den boot edin. Usb üzerinden sisteme yüklenmeden açılacaktır Linux Mint.
C deki dosyaları d veya usb flash diske kopyaladıktan sonra. C'ye format atarak temiz kurulum yapabilirsiniz.
Şuan başladım yapmaya ey bu işlem bittikten sonra ne olacak acaba ?o iş uzun sürer sen dediğimi yaparsan sorununu düzeltir eğer yapmak istemiyorsan önemli dosyaları yeni disk oluşturup o diske atarsın c yi sıfırlayıp diğer diskleri silmeden c ye sistem kurabilirsin
Şuan onu anca yarin bilgisayarcıda yaptırabilirim yine de Teşekkürler
Herkese teşekkürler temizinden bi azardan sonra yarın bilgisayarcının yolunu tutcamFailed to tranasfer logged messages to the event log without status 50
diye bir yazı çıktı yani fail
Ne yazık vermediler yarın bilgisayacıda halletcem galibapc alırken windows cdsi verdiler ise ordan format atabilirsin
bu bilgisayarı sıfırla diyeceksin arama çubuğuna ordan kendin silinnmeyecek dosyaları seçeceksin ve başlatacaksın bu kadarBugün bir işlem sonucu bilgisayarım bozuldu bazı yöntemlerle dosyalarının zarar görmediğini fakat system 32'nin biraz zarar gördüğünü öğrendim sorum şu D ve E disklerini sifirlamadan bilgisayarıma format atabilir miyim ? Ya da bu riski göze almayıp diskimin yedeğini mi alim ?
Yapacağın şey biçimlendirmeden windows kurmak olacaktır.Bilgisayarın içine dahi giremiyorum Startup Repair sayfasında takılı kaldı
Bilgisayar tam olarak açılmıyor yoksa çok kolay system recovery optionsın içinde kalıyorumbu bilgisayarı sıfırla diyeceksin arama çubuğuna ordan kendin silinnmeyecek dosyaları seçeceksin ve başlatacaksın bu kadar
Onu denicem yarınYapacağın şey biçimlendirmeden windows kurmak olacaktır.