Arama sonuçları: *

1. A

MSI Click BIOS Overclock Menüsü Kapalı

1623269125 1600 yazıyor
  2. A

1623268326 olmadı
  3. A

Biosumu Nasıl Güncelleştirebilirim ?

Şöyle bir şey duymuştum biosu bazen güncellerken en yeniden önceki bir sürüme güncelleyip ondan sonra en yeni sürüme güncellemeniz gerekiyor diye bu doğru olabilir mi hani çok eskiya bios sürümüm ondan dolayı 1623251314 yine de olmadı hocam
  4. A

Dediklerinizin hepsini yaptım fakat durum hala aynı dosyayı görmüyor
  5. A

bunu yapınca kesin olacak mı ? 1623250660 ben bir bilgisayarı kapatıp biosa geçeyim ozaman teşekkürler olmazsa yine yazarım
  6. A

arkadaşım şöyle bir şey yazdı fakat anlamadım biraz daha açabilir misiniz ("sürücüler" kısmından "system&chipset drivers" kısmındaki güncellemeyin yapın. Yani Bios güncellemeden önce chipset güncelleyin.) ?
  7. A

öyle yapıyorum işte fakat m flasha girdiğimde içinde dosya gözkmüyor flash belleğin özelliklerini atayım mı isterseniz 1623250377 evet isterseniz özelliklerini atayım ?
  8. A

evet 1623250202 dediğim gibi yapıyorum fakat biosta dosya görünmüyor
  9. A

tamam bunu kuruyorumda m flashta kurduğum şey gözükmüyor 1623250092 anlatmadınız ki
  10. A

1623249892
  11. A

ana kartımın modeli msi b350m gaming pro şuan biosum güncel mi bakabilir misin ben pek anlamıyorum da 1623249637 alttakini atıyorumdaen güncel olanın bu olup olmadığını da bilmiyorum bakabilir misin?
  12. A

Merhaba öncelikle söylemem gerekir ki bilgisayardan çok fazla anlayan biri değilim o yüzden size soruyorum bu biosu nasıl güncellemem gerektiğine youtubedan baktım ve şunları duydum öncelikle flashı fat32 olarak biçimlendiriyoruz ve içi otomatikman boşaltılıyor sonra msin sitesinden kendi ana...
  13. A

1623248312 Hocam dediklerini yaptım fat32 olarak biçimlendiren dosyayı içine attım fakat mflashta gözükmüyor bakabilir misin ? 1623248465 Peki nasıl açacağım biosu guncelleyemiyorum fat32 yapıp içine attım flashin m flasha girince dosya gözükmüyor bakabilir misin? 1623248727 Biosu...
  14. A

benim bildiğim usbyi fat32 yapıp içini boşaltıp sadece o güncelşleme dosyasını atıyoruz öyle değil mi
  15. A

buyrun hocam 1623247339 bumu
  16. A

17. A

bios güncel
  18. A

RAM'lerim 3000 MHz fakat 1600 hızında çalışıyor BIOS'tan OC bölümüne giriyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum OC kısmından hiçbir ayarı değiştiremiyorum acil yardım edebilir misiniz?
Top Bottom