bios güncel değilse bir güncellemeyi deneyin.RAM'lerim 3000 MHz fakat 1600 hızında çalışıyor BIOS'tan OC bölümüne giriyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum OC kısmından hiçbir ayarı değiştiremiyorum acil yardım edebilir misiniz?
bios güncelbios güncel değilse bir güncellemeyi deneyin.
@RevDeisDouRAM'lerim 3000 MHz fakat 1600 hızında çalışıyor BIOS'tan OC bölümüne giriyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum OC kısmından hiçbir ayarı değiştiremiyorum acil yardım edebilir misiniz?
RAM'lerim 3000 MHz fakat 1600 hızında çalışıyor BIOS'tan OC bölümüne giriyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum OC kısmından hiçbir ayarı değiştiremiyorum acil yardım edebilir misiniz?
hocam tekrar baktım attığınız fotoya da zaten XMP yi açmışsınız siz.1600MHZ nerde yazıyor ekran görüntüsü atarmısınız.RAM'lerim 3000 MHz fakat 1600 hızında çalışıyor BIOS'tan OC bölümüne giriyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum OC kısmından hiçbir ayarı değiştiremiyorum acil yardım edebilir misiniz?
https://tr.msi.com/Motherboard/support/B350M-GAMING-PRO Burdan (Sürüm7A39v2L) bulup indirin biosu güncelleyin ilk önce.
Sonrasında bu videoyu izleyerek oc yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam tekrar baktım attığınız fotoya da zaten XMP yi açmışsınız siz.1600MHZ nerde yazıyor ekran görüntüsü atarmısınız.
Nasıl güncel knk burda son sürüm iştebios güncel
Nasıl güncel knk burda son sürüm işte
Yazlın betasini değil normalin yükle 2. Sıradaki yanı
MSI Türkiye
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.tr.msi.com
benim bildiğim usbyi fat32 yapıp içini boşaltıp sadece o güncelşleme dosyasını atıyoruz öyle değil miBiosu güncelleyin ozaman biosunuz güncel değil şuan güncellemeyi bilmiyorsanız hiç bu işe kalkışmayın.
Aynen hocam bu ama biosunuz çok eski ise bı güncellemeyi deneyin hata alırsanız daha önceki sürümlere hiosu yükseltip öyle güncellemeye devam edin
Biosu*Aynen hocam bu ama biosunuz çok eski ise bı güncellemeyi deneyin hata alırsanız daha önceki sürümlere hiosu yükseltip öyle güncellemeye devam edin
Hocam biosunuz üzerinden bios flash ya da bios update bölümü olması lazimbenim bildiğim usbyi fat32 yapıp içini boşaltıp sadece o güncelşleme dosyasını atıyoruz öyle değil mi
bu görüntüye göre ramin zaten 3200Mhz hızda çlışıyor . Windows ta gördüğün eski sürüm bios olduğu için hızın yarısıRAM'lerim 3000 MHz fakat 1600 hızında çalışıyor BIOS'tan OC bölümüne giriyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum OC kısmından hiçbir ayarı değiştiremiyorum acil yardım edebilir misiniz?