Neler Yeni

Biosumu Nasıl Güncelleştirebilirim ?

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
Merhaba öncelikle söylemem gerekir ki bilgisayardan çok fazla anlayan biri değilim o yüzden size soruyorum bu biosu nasıl güncellemem gerektiğine youtubedan baktım ve şunları duydum öncelikle flashı fat32 olarak biçimlendiriyoruz ve içi otomatikman boşaltılıyor sonra msin sitesinden kendi ana kartımı bulup en üsttekini indiriyorum ve dosyanın içindeki şeyi flasha atıyorum sonra biosa geçiyorum ordan m flasha tıklıyorum fakat içine attığım dosya orada görünmüyor buraya kadar yaptıklarım doğru mu doğruysa neden m flashta o dosya gözükmüyor yardım edebilir misiniz?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Merhaba öncelikle söylemem gerekir ki bilgisayardan çok fazla anlayan biri değilim o yüzden size soruyorum bu biosu nasıl güncellemem gerektiğine youtubedan baktım ve şunları duydum öncelikle flashı fat32 olarak biçimlendiriyoruz ve içi otomatikman boşaltılıyor sonra msin sitesinden kendi ana kartımı bulup en üsttekini indiriyorum ve dosyanın içindeki şeyi flasha atıyorum sonra biosa geçiyorum ordan m flasha tıklıyorum fakat içine attığım dosya orada görünmüyor buraya kadar yaptıklarım doğru mu doğruysa neden m flashta o dosya gözükmüyor yardım edebilir misiniz?
flasha attığın dosya zip olmamalı, klasör olmamalı. içerisinde ne varsa flash belleğin ana klasöründe olmalı. yani zip veya rar varsa çıkar, klasördeyse ana klasöre çıkart

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
ZİP atıyorsan eğer. ZIP'ten çıkart dosyayı. Sonra içinden BIOS dosyasını USB'ye at.

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
flasha attığın dosya zip olmamalı, klasör olmamalı. içerisinde ne varsa flash belleğin ana klasöründe olmalı.
ana kartımın modeli msi b350m gaming pro şuan biosum güncel mi bakabilir misin ben pek anlamıyorum da
1623246231214.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ZİP atıyorsan eğer. ZIP'ten çıkart dosyayı. Sonra içinden BIOS dosyasını USB'ye at.
1623246249780.png
alttakini atıyorumdaen güncel olanın bu olup olmadığını da bilmiyorum bakabilir misin?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
win+r yapıp msinfo32 yazar mısın? oranın görüntüsünü at

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
29.03.2018 tarihinde çıkan eski bir bios kullanıyorsun. en güncel kararlı bios 7A39v2L Çıkış Tarihi 2019-01-28. bunu indirip kur.

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
29.03.2018 tarihinde çıkan eski bir bios kullanıyorsun. en güncel kararlı bios 7A39v2L Çıkış Tarihi 2019-01-28. bunu indirip kur.
tamam bunu kuruyorumda m flashta kurduğum şey gözükmüyor

anlatmadınız ki

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
tamam bunu kuruyorumda m flashta kurduğum şey gözükmüyor

anlatmadınız ki
"ZİP atıyorsan eğer. ZIP'ten çıkart dosyayı. Sonra çıkan dosyadan 2L0 dosyasını USB'ye at." gerisini siz söylemişsiniz zaten. Lakin güncelleme sırasında sistem hiç bir şekilde kapanmasın.

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
2L0 dosyasını flash belleğin ana klasörüne atıyorsun değil mi? herhangi zipli falan olmadan
evet

"ZİP atıyorsan eğer. ZIP'ten çıkart dosyayı. Sonra çıkan dosyadan 2L0 dosyasını USB'ye at." gerisini siz söylemişsiniz zaten. Lakin güncelleme sırasında sistem hiç bir şekilde kapanmasın.
dediğim gibi yapıyorum fakat biosta dosya görünmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,865
Üyeler
163,229
Son üye
balikci
Top Bottom