Neler Yeni

Biosumu Nasıl Güncelleştirebilirim ?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi yapıyorum fakat biosta dosya görünmüyor
Herhangi bir klasör olmayacak sadece 2L0 dosya tipinde olan belgeyi USB'ye atın. Ardından BIOS'a girip M-Flash'ı açıp, USB'yi seçin ve içindeki BIOS dosyasını seçip, onaylayın.

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
Herhangi bir klasör olmayacak sadece 2L0 dosya tipinde olan belgeyi USB'ye atın. Ardından BIOS'a girip M-Flash'ı açıp, USB'yi seçin ve içindeki BIOS dosyasını seçip, onaylayın.
öyle yapıyorum işte fakat m flasha girdiğimde içinde dosya gözkmüyor flash belleğin özelliklerini atayım mı isterseniz

peki flash bellek fat32 şeklinde biçimlendirilmiş mi?
evet isterseniz özelliklerini atayım ?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
öyle yapıyorum işte fakat m flasha girdiğimde içinde dosya gözkmüyor flash belleğin özelliklerini atayım mı isterseniz
M- Flash'a girin görsel paylaşın. Bir de BIOS update'e ihtiyacınız yok. BIOS'tan XMP'yi Profil 1'e çekin, önceki konunuza baktım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

evet isterseniz özelliklerini atayım ?
flash bellek ya ntfs olunca ya fat32 olunca biosta gözükmüyordu. şu an hangisi olduğunu karıştırdım. özelliklerden bak, ntfs ise fat32 yapıp dene. fat32 ise ntfs yapıp dene.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
flash bellek ya ntfs olunca ya fat32 olunca biosta gözükmüyordu. şu an hangisi olduğunu karıştırdım. özelliklerden bak, ntfs ise fat32 yapıp dene. fat32 ise ntfs yapıp dene.
MSI anakartlar Fat 32 destekliyor.

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
"ZİP atıyorsan eğer. ZIP'ten çıkart dosyayı. Sonra çıkan dosyadan 2L0 dosyasını USB'ye at." gerisini siz söylemişsiniz zaten. Lakin güncelleme sırasında sistem hiç bir şekilde kapanmasın.
arkadaşım şöyle bir şey yazdı fakat anlamadım biraz daha açabilir misiniz ("sürücüler" kısmından "system&chipset drivers" kısmındaki güncellemeyin yapın. Yani Bios güncellemeden önce chipset güncelleyin.) ?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
arkadaşım şöyle bir şey yazdı fakat anlamadım biraz daha açabilir misiniz ("sürücüler" kısmından "system&chipset drivers" kısmındaki güncellemeyin yapın. Yani Bios güncellemeden önce chipset güncelleyin.) ?
Adsız.png

Kare içindekini sağ tarafındaki 1 ibaresine çekin, lütfen. Bir de Game Boost'u kapatın. O da OC paneline erişmeyi engelliyor olabilir.

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
Top Bottom