Neler Yeni

MSI Click BIOS Overclock Menüsü Kapalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
buyrun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntülebumu
Hocam şuna bi bakın boş bi flash disk içine biosu yükleyip atın m flasha basin biosus secin geri kalanı PC yapacaktır

bu görüntüye göre ramin zaten 3200Mhz hızda çlışıyor . Windows ta gördüğün eski sürüm bios olduğu için hızın yarısı
Knk tamam da 3000 MHz ikiz ramler ve o.c sekmesi de kapalı nasıl 3200 e o.c yapacak bence bios eski sürümde ve o.c profili kapali

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
Hocam şuna bi bakın boş bi flash disk içine biosu yükleyip atın m flasha basin biosus secin geri kalanı PC yapacaktır

Knk tamam da 3000 MHz ikiz ramler ve o.c sekmesi de kapalı nasıl 3200 e o.c yapacak bence bios eski sürümde ve o.c profil

Hocam dediklerini yaptım fat32 olarak biçimlendiren dosyayı içine attım fakat mflashta gözükmüyor bakabilir misin ?

Knk tamam da 3000 MHz ikiz ramler ve o.c sekmesi de kapalı nasıl 3200 e o.c yapacak bence bios eski sürümde ve o.c profili kapali
Peki nasıl açacağım biosu guncelleyemiyorum fat32 yapıp içine attım flashin m flasha girince dosya gözükmüyor bakabilir misin?

bu görüntüye göre ramin zaten 3200Mhz hızda çlışıyor . Windows ta gördüğün eski sürüm bios olduğu için hızın yarısı
Biosu güncellemeyle çalışıyorum fakat olmuyor

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
CPU-Z indirip foto atar mısın memory kısmından

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
RAM'lerim 3000 MHz fakat 1600 hızında çalışıyor BIOS'tan OC bölümüne giriyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum OC kısmından hiçbir ayarı değiştiremiyorum acil yardım edebilir misiniz?
XMP'yi Profil 1'e çek. Profil 2 kısıtlamalarda bulunabiliyor. O yüzden en sağlıklısı Profil 1. BIOS update yapmana gerek kalmayacak muhtemelen.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre

Hocam dediklerini yaptım fat32 olarak biçimlendiren dosyayı içine attım fakat mflashta gözükmüyor bakabilir misin ?

Peki nasıl açacağım biosu guncelleyemiyorum fat32 yapıp içine attım flashin m flasha girince dosya gözükmüyor bakabilir misin?

Biosu güncellemeyle çalışıyorum fakat olmuyor
Şu rehbere bı bakarmisin knk

Alrainn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih AVCI
CPU-Z indirip foto atar mısın memory kısmından
1623264933869.png