Arama sonuçları: *

• Users: zxcq
  • Order by date
  1. Z

kızlarla konuşamıyorum

kafa dengi olanlar da çevreme yakın değil.
  2. Z

kızlarla konuşamıyorum

bak bir keresinde sanaldan konuşmayı denedim. bi 10-20 dk falan konuştuk sonra şuraya gidiyorum falan dedim. ertesi günlerde story falan atmış cevap verdim komik bir şekilde. ardından geç baktı ve komik bir şey ile cevap verdi. sonra rahatsız olduğunu falan anlamaya başladım bir daha yazmadım.
  3. Z

kızlarla konuşamıyorum

emin ol ailen modern veya gelişmiş bir aile değilse bu konuda yardımcı olmayacak. gelişmiş değil derken kastettiğim yurt dışındaki aileler gibi olmayanlar.
  4. Z

kızlarla konuşamıyorum

sorun şurda. benim etrafımda kendi kafamdan hiç bir kız yok ve bende rol yapmayı sevmiyorum. ne bileyim, benim etrafımdaki kızlar çağrı tanerin postlarına falan gülen kızlardan. bunlarla konuşmam zaten en başta hata. diğerleride saçma sapan tarz, şekil, cart curt zort şeylerle kendilerini...
  5. Z

kızlarla konuşamıyorum

anlatmaya çalıştığım şuan hiç bir kızla konuşmuyorum. birden durduk yere bir kıza selam naber falan yazmak garip geliyor. çünkü çoğu kız geçiştirmeye çalışıp bir daha yüz bile vermiyor.
  6. Z

kızlarla konuşamıyorum

bad boy havasına falan girmek istemiyorum. normal olarak kızlarla takılmak istiyorum. illa kızlarla etkileşim kurmak için aptalca şeyler yapmam gerekiyorsa hayatımın sonuna kadar erkeklerle geçirmeyi tercih ederim.
  7. Z

kızlarla konuşamıyorum

nasıl normal? etrafımdaki erkekler çatır çatır bir sürü kızlarla takılırken, ben okul bahçesinde bankta oturarak telefonda oynuyorum. 1626392677 aynı şeyi diyorum. etrafımdaki kişiler dediğim benimle yaşıt olanlar.
  8. Z

kızlarla konuşamıyorum

bıktım. hiç bir kız ile konuşamıyorum. ister sanal olsun ister gerçek olsun hiç bir kızla konuşamıyorum. neden bilmiyorum ama olmuyor. normal arkadaşlarımla yada erkeklere gayet iyi olarak konuşabilirken yaşıtım olan kızlara hiç bir türlü konuşamıyorum, uzaklaşma hissi duyuyorum. hiç kimseden...
Top Bottom