Neler Yeni

kızlarla konuşamıyorum

zxcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
şu bu
Hocam o işi siz bileceksiniz. Kiminle konuşup konuşmamanız gerektiğini bilmeniz gerek. Bunu annenize anlatabilirsiniz. O elbet bir çözüm bulacaktır. Ben şahsen mahvolmuş bir vaziyete düşmüştüm, şu an çok daha rahatım. Ki bunu forumda bilen birkaç kişi de var.
emin ol ailen modern veya gelişmiş bir aile değilse bu konuda yardımcı olmayacak. gelişmiş değil derken kastettiğim yurt dışındaki aileler gibi olmayanlar.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bıktım. hiç bir kız ile konuşamıyorum. ister sanal olsun ister gerçek olsun hiç bir kızla konuşamıyorum. neden bilmiyorum ama olmuyor. normal arkadaşlarımla yada erkeklere gayet iyi olarak konuşabilirken yaşıtım olan kızlara hiç bir türlü konuşamıyorum, uzaklaşma hissi duyuyorum. hiç kimseden tavsiye almadım. hiç bir zaman bad boy triplerine girmedim. hep sessiz kaldım. yaşımı vermek istemiyorum ama 18 den bir kaç yaş küçük. artık bu konu canımı sıkmaya başladı. bir kızla ne konuşulur daha onu bile bilmiyorum. sorduğum kişiler havadan sudan bahset gerisi gelir diyor ama GELMİYOR! gel mi yor. erkeklerle rahatça konu açılırken kızlara gelince bir türlü konu açılmıyor. nasıl çözücem bunları? birisi ciddi anlamda işe yarayan bir taktik versin. hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
bu arada eklemeyi unutmuşum. şu an hayatımda ailem dışı hiç bir kızla iletişimim yok. hiç bir kız arkadaşım yok.
Bak Karşim Karşı Cinsi Çok Şey Görmeyin Karşın'da Amerikan Başkanı Yok Senin Gibi Bir İnsan Var Erkeklerle Ne Konuşuyorsun Örnek Sosyal Medaya Git Böyle Elbet 2-3 Konuştuğun Bir Kız Vardır Genel'de Sosyal Medya Bağımlısıdır Çalıştır Saksıyı Birşeyler Düşün Örnek Tekrar Foroğrafları Diyelim Başım'dan Geçeni Anlatıyım Sen'de Birşeyler Çıkar Burdan "Kızın Yanına Gittim İnstagram'Dan Takip Ediyorum Oda Beni Takip Ediyordu O Zamanlar Dedimki Foroğraflarına Biraz Filtre, Renk, Aydınlatma, Maskeleme, Bazı Ufak Dokunuşlar Felan Gibi Ayarlar Yapılsa Profesyonal Açıdan Çok Güzel Olur Dedim Ben'de Bu İşlerle Uğraşıyorum İstersen Gönder Yaparım Kız Gözünün Ucuyla Baktı Bana Hmm Tm Olur Dedi Birkaç Foto Yaptım Attım Kızın Tepki Bu Ayyy Çok Güzel Olmuş Diğer Atıcağım Fotoğrafları'da Ayarlarmısın Dedi Bu İşlerden Anlıyorsun Felan Dedi Bana Evet Dedim Yaparım Muhabbet Aldı Yürüdü Yani İşin Sonun'da Ne Oldu PhotoShop İle Kız Tavladım 6 Ay Sınıf Bitene Kadar Çıktım O Kızla Çaktınmı Köfteyi Buna Benzer bir şey Geliştir Sen'De.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
emin ol ailen modern veya gelişmiş bir aile değilse bu konuda yardımcı olmayacak. gelişmiş değil derken kastettiğim yurt dışındaki aileler gibi olmayanlar.
Ailem yurt dışında yaşamıyor, ya da öyle değiller. Annem her zaman yanımda oldu bu konuda.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,463
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
sorun şurda. benim etrafımda kendi kafamdan hiç bir kız yok ve bende rol yapmayı sevmiyorum. ne bileyim, benim etrafımdaki kızlar çağrı tanerin postlarına falan gülen kızlardan. bunlarla konuşmam zaten en başta hata. diğerleride saçma sapan tarz, şekil, cart curt zort şeylerle kendilerini vampire falan dönüştürmeye çalışıyor.
Anladım dostum.
Senin etrafında ki kızlar genelde Cringe kişiler anladığım kadarıyla. Senin de kafa yapın bunlarla uyuşmuyor.
Bence bu cringe insanlarla dolaşıp seviyeni düşüreceğine daha kafa dengi agalarla takıl.

Ha illaki cringe olmayan kızlar vardır. Demek ki daha denk gelmemiş.

zxcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
şu bu
Aga sal, sanki erkek kankanla konusuyor gibi konuş ama hareketlerine dikkat et tabiî.

Ayrıca bir kız kanka yaparsan daha da açılabilirsin
bak bir keresinde sanaldan konuşmayı denedim. bi 10-20 dk falan konuştuk sonra şuraya gidiyorum falan dedim. ertesi günlerde story falan atmış cevap verdim komik bir şekilde. ardından geç baktı ve komik bir şey ile cevap verdi. sonra rahatsız olduğunu falan anlamaya başladım bir daha yazmadım.

BIGGZ

80+ Bronze
bak bir keresinde sanaldan konuşmayı denedim. bi 10-20 dk falan konuştuk sonra şuraya gidiyorum falan dedim. ertesi günlerde story falan atmış cevap verdim komik bir şekilde. ardından geç baktı ve komik bir şey ile cevap verdi. sonra rahatsız olduğunu falan anlamaya başladım bir daha yazmadım.
Aga tek kıza takılma, kafa dengin olduğunu anladığın birini bul deneye deneye kanka yaparsın

Chrollo04

80+ Bronze
karşındaki konuşmak istiyorsa zaten muhabbet sarar istisnalar şöyle olur konuşacak durumda değilsinizdir, keyfi yerinde değildir

BIGGZ

80+ Bronze
kafa dengi olanlar da çevreme yakın değil.
Bak ben 2 yıl falan bir kızla böyle kanka tarzı konuştum, sevgili vb. durumları değil tabiî.

Yani birini tanıyarak karar vermek gerekiyor
Ben o arkadaşım ile işte basımdan şu geçti, basimdan şu gecti tarzı kanka olmuştum. Gün de 1-2 saat sohbet ederdik, konuşmayı kestim ama böyle böyle 2 sene konuştuk yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

karşındaki konuşmak istiyorsa zaten muhabbet sarar istisnalar şöyle olur konuşacak durumda değilsinizdir, keyfi yerinde değildir
Kızların garip grup tersleme huyu var ama, bir şey olmasa da durup dururken tersleyebiliyorlar

Chrollo04

80+ Bronze
Bak ben 2 yıl falan bir kızla böyle kanka tarzı konuştum, sevgili vb. durumları değil tabiî.

Yani birini tanıyarak karar vermek gerekiyor
Ben o arkadaşım ile işte basımdan şu geçti, basimdan şu gecti tarzı kanka olmuştum. Gün de 1-2 saat sohbet ederdik, konuşmayı kestim ama böyle böyle 2 sene konuştuk yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızların garip grup tersleme huyu var ama, bir şey olmasa da durup dururken tersleyebiliyorlar
evet ergenlikten midir bilmem biraz ruh hastalığı var çoğu kızda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,802
Üyeler
164,731
Son üye
faruking
Top Bottom