kızlarla konuşamıyorum

Kızlarla konuşanları gözlemleyerek ne gibi konular konuştuğunu öğrenebilirsin. Sorun içerik değil sendeyse de özgüvenini düşüren şeyleri bulup yok etmelisin ve özgüvenini kazanmak için çalışmalısın. Utangaçlık halindeyse çok takma onlarda insan en nihayetinde.

bad boy havasına falan girmek istemiyorum. normal olarak kızlarla takılmak istiyorum. illa kızlarla etkileşim kurmak için aptalca şeyler yapmam gerekiyorsa hayatımın sonuna kadar erkeklerle geçirmeyi tercih ederim.
Güzel bir arkadaşlık ortamına girince ünide kesinlikle sanada bir şeyler kalıyor arkadaşlarını sevgilisi buluşmaya çagırıyor sen yanında oluyorsun kankasını vs çagırsın muhabbeti dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ergenlikten galiba, insanların kendilerine mecbur olduğunu falan zannediyorlar
Biliyorsun kızların regl günleri filan oluyor o zamanlar genelde sinirli oluyorlar
Bir de tabii çevre olayı var

Güzel bir arkadaşlık ortamına girince ünide kesinlikle sanada bir şeyler kalıyor arkadaşlarını sevgilisi buluşmaya çagırıyor sen yanında oluyorsun kankasını vs çagırsın muhabbeti dönüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorsun kızların regl günleri filan oluyor o zamanlar genelde sinirli oluyorlar
Bir de tabii çevre olayı var
Anliyorum

Geri