Neler Yeni

kızlarla konuşamıyorum

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Kızlarla konuşanları gözlemleyerek ne gibi konular konuştuğunu öğrenebilirsin. Sorun içerik değil sendeyse de özgüvenini düşüren şeyleri bulup yok etmelisin ve özgüvenini kazanmak için çalışmalısın. Utangaçlık halindeyse çok takma onlarda insan en nihayetinde.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
bad boy havasına falan girmek istemiyorum. normal olarak kızlarla takılmak istiyorum. illa kızlarla etkileşim kurmak için aptalca şeyler yapmam gerekiyorsa hayatımın sonuna kadar erkeklerle geçirmeyi tercih ederim.
Güzel bir arkadaşlık ortamına girince ünide kesinlikle sanada bir şeyler kalıyor arkadaşlarını sevgilisi buluşmaya çagırıyor sen yanında oluyorsun kankasını vs çagırsın muhabbeti dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergenlikten galiba, insanların kendilerine mecbur olduğunu falan zannediyorlar
Biliyorsun kızların regl günleri filan oluyor o zamanlar genelde sinirli oluyorlar
Bir de tabii çevre olayı var

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@KeReM 1963 sana yardımcı olsun.Bu işlerde iyidir.

BIGGZ

80+ Bronze
Güzel bir arkadaşlık ortamına girince ünide kesinlikle sanada bir şeyler kalıyor arkadaşlarını sevgilisi buluşmaya çagırıyor sen yanında oluyorsun kankasını vs çagırsın muhabbeti dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorsun kızların regl günleri filan oluyor o zamanlar genelde sinirli oluyorlar
Bir de tabii çevre olayı var
Anliyorum

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler