Neler Yeni

kızlarla konuşamıyorum

zxcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
şu bu
bıktım. hiç bir kız ile konuşamıyorum. ister sanal olsun ister gerçek olsun hiç bir kızla konuşamıyorum. neden bilmiyorum ama olmuyor. normal arkadaşlarımla yada erkeklere gayet iyi olarak konuşabilirken yaşıtım olan kızlara hiç bir türlü konuşamıyorum, uzaklaşma hissi duyuyorum. hiç kimseden tavsiye almadım. hiç bir zaman bad boy triplerine girmedim. hep sessiz kaldım. yaşımı vermek istemiyorum ama 18 den bir kaç yaş küçük. artık bu konu canımı sıkmaya başladı. bir kızla ne konuşulur daha onu bile bilmiyorum. sorduğum kişiler havadan sudan bahset gerisi gelir diyor ama GELMİYOR! gel mi yor. erkeklerle rahatça konu açılırken kızlara gelince bir türlü konu açılmıyor. nasıl çözücem bunları? birisi ciddi anlamda işe yarayan bir taktik versin. hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
bu arada eklemeyi unutmuşum. şu an hayatımda ailem dışı hiç bir kızla iletişimim yok. hiç bir kız arkadaşım yok.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bıktım. hiç bir kız ile konuşamıyorum. ister sanal olsun ister gerçek olsun hiç bir kızla konuşamıyorum. neden bilmiyorum ama olmuyor. normal arkadaşlarımla yada erkeklere gayet iyi olarak konuşabilirken yaşıtım olan kızlara hiç bir türlü konuşamıyorum, uzaklaşma hissi duyuyorum. hiç kimseden tavsiye almadım. hiç bir zaman bad boy triplerine girmedim. hep sessiz kaldım. yaşımı vermek istemiyorum ama 18 den bir kaç yaş küçük. artık bu konu canımı sıkmaya başladı. bir kızla ne konuşulur daha onu bile bilmiyorum. sorduğum kişiler havadan sudan bahset gerisi gelir diyor ama GELMİYOR! gel mi yor. erkeklerle rahatça konu açılırken kızlara gelince bir türlü konu açılmıyor. nasıl çözücem bunları? birisi ciddi anlamda işe yarayan bir taktik versin. hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
bu arada eklemeyi unutmuşum. şu an hayatımda ailem dışı hiç bir kızla iletişimim yok. hiç bir kız arkadaşım yok.
Şu anda galiba Lise çağındasın. Bu dönemlerde böyle sorunlar yaşaman tamamen doğal. İleri de üniversiteye falan gittiğin de açılırsın.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,393
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ergenlik döneminde gayet doğal, kampüs hayatını görünce açılırsın

zxcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
şu bu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda galiba Lise çağındasın. Bu dönemlerde böyle sorunlar yaşaman tamamen doğal. İleri de üniversiteye falan gittiğin de açılırsın.
nasıl normal? etrafımdaki erkekler çatır çatır bir sürü kızlarla takılırken, ben okul bahçesinde bankta oturarak telefonda oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergenlik döneminde gayet doğal, kampüs hayatını görünce açılırsın
aynı şeyi diyorum. etrafımdaki kişiler dediğim benimle yaşıt olanlar.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bro Öyle Olmuyor Böyle Deyince Üniversitede'de Kapalı Kalıyor Birden Bir Aydınlanma Gelip BADBOY Havasına Bürünmüyorlar Devir Açılma Devri Oda Lise'de Olur.

zxcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
şu bu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro Öyle Olmuyor Böyle Deyince Üniversitede'de Kapalı Kalıyor Birden Bir Aydınlanma Gelip BADBOY Havasına Bürünmüyorlar Devir Açılma Devri Oda Lise'de Olur.
bad boy havasına falan girmek istemiyorum. normal olarak kızlarla takılmak istiyorum. illa kızlarla etkileşim kurmak için aptalca şeyler yapmam gerekiyorsa hayatımın sonuna kadar erkeklerle geçirmeyi tercih ederim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Benim gibi olma, özgüvenli birisi ol. Konuşmak için konuş hatta. Ne bileyim hal hatır sor, havadan sudan konuşun. Ya da gündemdeki bir konuyu aranızda konuşun. Konuşulacak bir konu her zaman bulunur hocam. Siz yeter ki isteyin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
nasıl normal? etrafımdaki erkekler çatır çatır bir sürü kızlarla takılırken, ben okul bahçesinde bankta oturarak telefonda oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı şeyi diyorum. etrafımdaki kişiler dediğim benimle yaşıt olanlar.
Şimdi ben sana cesaretli ol, kendine güven, kızlarla konuşmaya çalış dediğim de yapabilecek misin? İşe yaramayacak hayır.
Bazı insanlar böyle olur. Benimde çevremde vardı. Sonradan açıldılar ama.
İllaki bu sorunu şimdi çözmem lazım diyorsan eğer kafa dengi kızlar bulmaya çalış. Mesela 1 den fazla konu da kafa dengi olduğun kızlarla daha uzun sohbet edersin. Öyleleriyle karşılaşmaya çalış.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,393
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Herkesin etrafındaki kız tipi aynı olmaz. Ama gerekirse boş konuşuyomuş gibi gelse bi konuşmak için konuş. Kızın rahatsız olduğunu hissedersen konuşmayı kesersin

zxcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
şu bu
Benim gibi olma, özgüvenli birisi ol. Konuşmak için konuş hatta. Ne bileyim hal hatır sor, havadan sudan konuşun. Ya da gündemdeki bir konuyu aranızda konuşun. Konuşulacak bir konu her zaman bulunur hocam. Siz yeter ki isteyin.
anlatmaya çalıştığım şuan hiç bir kızla konuşmuyorum. birden durduk yere bir kıza selam naber falan yazmak garip geliyor. çünkü çoğu kız geçiştirmeye çalışıp bir daha yüz bile vermiyor.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
anlatmaya çalıştığım şuan hiç bir kızla konuşmuyorum. birden durduk yere bir kıza selam naber falan yazmak garip geliyor. çünkü çoğu kız geçiştirmeye çalışıp bir daha yüz bile vermiyor.
Hocam o işi siz bileceksiniz. Kiminle konuşup konuşmamanız gerektiğini bilmeniz gerek. Bunu annenize anlatabilirsiniz. O elbet bir çözüm bulacaktır. Ben şahsen mahvolmuş bir vaziyete düşmüştüm, şu an çok daha rahatım. Ki bunu forumda bilen birkaç kişi de var.

• Beğen
Reaksiyonlar: SnTR

zxcq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
şu bu
Şimdi ben sana cesaretli ol, kendine güven, kızlarla konuşmaya çalış dediğim de yapabilecek misin? İşe yaramayacak hayır.
Bazı insanlar böyle olur. Benimde çevremde vardı. Sonradan açıldılar ama.
İllaki bu sorunu şimdi çözmem lazım diyorsan eğer kafa dengi kızlar bulmaya çalış. Mesela 1 den fazla konu da kafa dengi olduğun kızlarla daha uzun sohbet edersin. Öyleleriyle karşılaşmaya çalış.
sorun şurda. benim etrafımda kendi kafamdan hiç bir kız yok ve bende rol yapmayı sevmiyorum. ne bileyim, benim etrafımdaki kızlar çağrı tanerin postlarına falan gülen kızlardan. bunlarla konuşmam zaten en başta hata. diğerleride saçma sapan tarz, şekil, cart curt zort şeylerle kendilerini vampire falan dönüştürmeye çalışıyor.

BIGGZ

80+ Bronze
Aga sal, sanki erkek kankanla konusuyor gibi konuş ama hareketlerine dikkat et tabiî.

Ayrıca bir kız kanka yaparsan daha da açılabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: SnTR
Top Bottom