bıktım. hiç bir kız ile konuşamıyorum. ister sanal olsun ister gerçek olsun hiç bir kızla konuşamıyorum. neden bilmiyorum ama olmuyor. normal arkadaşlarımla yada erkeklere gayet iyi olarak konuşabilirken yaşıtım olan kızlara hiç bir türlü konuşamıyorum, uzaklaşma hissi duyuyorum. hiç kimseden tavsiye almadım. hiç bir zaman bad boy triplerine girmedim. hep sessiz kaldım. yaşımı vermek istemiyorum ama 18 den bir kaç yaş küçük. artık bu konu canımı sıkmaya başladı. bir kızla ne konuşulur daha onu bile bilmiyorum. sorduğum kişiler havadan sudan bahset gerisi gelir diyor ama GELMİYOR! gel mi yor. erkeklerle rahatça konu açılırken kızlara gelince bir türlü konu açılmıyor. nasıl çözücem bunları? birisi ciddi anlamda işe yarayan bir taktik versin. hayatımın böyle geçmesini istemiyorum.
bu arada eklemeyi unutmuşum. şu an hayatımda ailem dışı hiç bir kızla iletişimim yok. hiç bir kız arkadaşım yok.
bu arada eklemeyi unutmuşum. şu an hayatımda ailem dışı hiç bir kızla iletişimim yok. hiç bir kız arkadaşım yok.