Arama sonuçları: *

• Users: zXt8
  • Order by date
  1. Z

Bu iki sivi sogutmadan hangisini tercih etmeliyim

Evet dostum aynen öyle eğer yeni sivi soğutucuda sorun olmazsa eskisini iade edecegim ama yenisinde de sorun varsa anakarti garantiye gonderecegim bu yüzden yukarida soyledigim 2 sivi sogutucudan birisini almak istiyorum uygun mu diye sormuştum
  2. Z

Dostum olay butce degil butce sınırsız olsa ne farkeder yazdığım şeyi tekrar okur musun
  3. Z

Merhaba benim şuanda sistemimde bir sorun var bunu cozemedim ryzen 9 5900x islemcim acilir acilmaz 100 derece oluyor uzerindeki sivi sogutma MSI MAG CoreLiquid 360R RGB 360mm Bu garantiye yolladim herhangi bir sorun bulamadilar ustune ustelik fanini da kirik göndermişler her neyse konumuz bu...
  4. Z

Tarayicidan video izlerken bi anda donuyor

Valorant oynarken diger monitörden video izliyorum veya muzik dinliyorum videoyu ilerletince veya sesini arttirip azaltinca hatta mouseyi videonun ustune getirince pc donuyor discorddaki kisilerle konusabiliyorum seslerini duyabiliyorum oyunun sesi de geliyor ama ac kapa yapmadan duzelmiyor
  5. Z

Gecici bir sureligine wraith prism 5900x

Önerileriniz icin tesekkur ederim siz t6 ultra veya se 224xt arasinda kalsaniz hangisini alırdınız t6 ultra 6 bakir borulu se 224xt 4 sanırım 1643057349 Teşekkür ederim 1643057365 Önerebileceginiz hava sogutma var mı
  6. Z

Gecici bir sureligine wraith prism 5900x

ryzen 9 5900x e wraith prism alsam idare eder mi youtube de takılmaya arada valorant falan oynasam zaten geçici süreliğine kullanacagim soğutucusuyu
  7. Z

Boot ışığı yanıyor ve ekrana goruntu gelmiyor

Baska bir ekran karti taktığımda sorunsuz açıldı fakat ethernet kablosunu takınca bilgisayar kapanıyor sorun ne olabilir farkli bir ethernet kablosuyla da denedim yine ayni sorunu verdi
  8. Z

İkisini de denedim hocam malesef olmadı simdi baska bir ekran karti deneyeceğim
  9. Z

İlk aldığımda herhangi bir problem yoktu rig kurdum laptopa gectim fakat laptopum bozuldu rigden bir tane ekran karti söktüm taktım suanda çalışmıyor yaklasik 2 ay once falan çalıştırmıştım en son bir onceki ekran kartimdan farkli bir ekran karti taktım sorun burda değildir diye düşünüyorum
  10. Z

İslemci 5900x Ekrana goruntu gelmeden biosu guncellememin bir yolu var mı
  11. Z

Uzun suredir bilgisayarı açmıyordum gelmis olabilir nasil yapacağımı araştırayım teşekkürler
  12. Z

Msi x570 pro carbon wifi model anakartimda boot isigi yaniyor ekrana goruntu gelmiyor ekran kartini baska bir slota takip denedim yine olmadı
  13. Z

Monster ekranında kalıyor biosa girmiyor

Laptopum açılmıyor monster logosu geliyor baska bisey gelmiyor butun F tuslarini denedim del esc tuslarjni da denedim biosa veya boot menusune ulasamiyorum ne yapmam gerekiyor statik elektirik birikmistir diye pili ve fisini cekip bosta 1 gun beklettim Haricinde power tusuna basılı da tuttum...
  14. Z

Monster T5 22.1 ekran gelmeme hatası

Dostum bunu denedigimi zaten belirttim ama yine de teşekkürler
  15. Z

Monster T5 22.1 ekran gelmeme hatası

Oyun oynarken bi anda her şey dondu fakat oyundan ses geliyordu biraz bekledikten sonra güc tusuna basılı tutup kapatip acmak istedim fakat geriye açılmadı Çozum olarak araştırdığımda prizden ve pilden laptopu ayirip guc tusuna basılı tutup icindeki statik elektirigi bosaltmak gerektigini...
Top Bottom