Neler Yeni

Bu iki sivi sogutmadan hangisini tercih etmeliyim

zXt8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zafer can
Merhaba benim şuanda sistemimde bir sorun var bunu cozemedim ryzen 9 5900x islemcim acilir acilmaz 100 derece oluyor uzerindeki sivi sogutma
MSI MAG CoreLiquid 360R RGB 360mm
Bu garantiye yolladim herhangi bir sorun bulamadilar ustune ustelik fanini da kirik göndermişler her neyse konumuz bu degil.

Sorunun sivi soğutmada olup olmadigini test etmek icin bir sivi sogutma almak istiyorum

GameBooster TITAN 360 Rainbow 360mm Sıvı Soğutucu​

Bu veya

Cougar CGR-AQUA-360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu​

Bu hangisini almami onerirsiniz ustteki 1700 alttaki 2500 tl kisa sure kullanip hatanin nerede oldugunu bulmak icin alacağım o yüzden onerirseniz tercihim ucuz olandan yana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunun anakartta oldugunu dusunuyoruz biz arkadaslar ile sizce olabilir mi modelini
  • MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi 4400mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bütçe nedir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dostum olay butce degil butce sınırsız olsa ne farkeder yazdığım şeyi tekrar okur musun
Okudum da arızalı olup olmadığını test etmek için sıvı soğutucu alıyorsun

zXt8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zafer can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okudum da arızalı olup olmadığını test etmek için sıvı soğutucu alıyorsun
Evet dostum aynen öyle eğer yeni sivi soğutucuda sorun olmazsa eskisini iade edecegim ama yenisinde de sorun varsa anakarti garantiye gonderecegim bu yüzden yukarida soyledigim 2 sivi sogutucudan birisini almak istiyorum uygun mu diye sormuştum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet dostum aynen öyle eğer yeni sivi soğutucuda sorun olmazsa eskisini iade edecegim ama yenisinde de sorun varsa anakarti garantiye gonderecegim bu yüzden yukarida soyledigim 2 sivi sogutucudan birisini almak istiyorum uygun mu diye sormuştum
Cougar al o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,954
Üyeler
163,745
Son üye
MeeT35
Top Bottom