Arama sonuçları: *

1. A

Artık öyle düşünmemem normal mi?

Bende var kanka bir süre sonra alışıyorsun farkına varmıyorsun ( 6 yıldır psikolojik destek alıyorum faydası yok)
  2. A

Maximum 90 TL klavye önerisi

Özelden IBAN yolla kanka
  3. A

Sürekli modu değişen ev arkadaşı

O sağlık durumunu dile getirdim fakat yaşam enerjimi bile çalan 1 kişilik
  4. A

Anladım direkt sohbeti kesmek en mantıklısı o zaman çünkü o şekilde olunca ne kadar modum iyide olsa modum düşüyor
  5. A

Arkadaşlar üniversitede ev tipi yurda çıktım yanıma şans eseri yönetimin belirlediği bir kişi geldi çocuğun gün içinde 10 defa modu değişiyor bazen eve girerken(1 haftada 5 kere falan) sa diyorum as demeye tenezzül etmeyen bir tip kısaca muhabbeti kesmeyi düşünüyorum sonrada diyorum 4 5 ay daha...
  6. A

Hoşlandığım kız benden hoşlanıyor mu?

Kankam kusura bakma ama yaptığı saygısızlık insan sevmediği kişilere bile bu şeyleri yapmamalı insana saygı duymayan birisi kime saygı duyabilir diyelim seviyorsa yaptığı yine saygısızlık sevdiği birisine bile bunları yapıyorsa bence uzak durulacak kızdır 1640424026 Basit şeyler olabilir...
  7. A

Yazılımcılıkta sertifikalarmı yoksa üniversite diplomasımı daha önemli?

2 gün önce Amerika'da doktora yapan bir mühendisin söylediği cümle Yazılımda önemli olan artık diploma değil program bilmek buna göre kendinizi geliştirin
  8. A

Klavye Fare Kulaklık

Klavye kulaklık fare önerisi klavye rampage kb r210 düşünüyorum fikrinizi merak ediyorum yardımcı olur musunuz
  9. A

Gamegaraj nasıldır 3060

Masaüstüm var laptop ekstra olarak alıyorum 1640351213 Daha doğrusu sürekli hareket halinde olan bir kişi olduğum için laptop şart
  10. A

Gamegaraj nasıldır 3060

20000 falan düşünüyorum
  11. A

Gamegaraj nasıldır 3060

Öneriniz var mı 3050tida olabilir 17.3 tek şartım aradığım birde 2x8 ram
  12. A

Gamegaraj nasıldır 3060

Msi katana düşünüyorum gf76 baktım biraz sıcaklık değerleride kötü
  13. A

Gamegaraj nasıldır 3060

https://ty.gl/5c1iinnr0z arkadaşlar nasıl alınır mı ?
  14. A

DOLAR SAĞLAM DÜŞÜYOR !

Konuyu sil bi bir şey deneyeceğiz veya başlığı yükseliyor olarak değişir misin
  15. A

DOLAR SAĞLAM DÜŞÜYOR !

Kanka bu konuyu açtığından beri artıyor dolar 😄
  16. A

Arkadaşlar laptop önerisi lütfen (hâlâ karar veremedim)

Tamamdır çok teşekkürler
  17. A

Laptop da AMD ekran kartı alma dediler

https://m.n11.com/urun/msi-alpha-17-b5eek-018xtr-r7-5800h-16-gb-512-gb-ssd-rx6600m-173-dos-dizustu-bilgisayar-2303761?magaza=gpnteknoloji Arkadaşlar AMD ekran kartı alma dediler siz ne düşünüyorsunuz acaba 1640275158 Neden acaba iyi ve kötü yönünü nedenleri ile söyler misiniz
  18. A

Pcye virüs mü bulaştı?!

https://www.kaspersky.com.tr/
  19. A

Furmark testi sonucu nasıl acil yardım

Kanka fotoğraflar ssde var haberin olsun 😄
  20. A

İncehesap tan klavye alacamda güvenilir mi

Farketmez büyük olabilir
Top Bottom