Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
PC'ler inmiş gamegaraj indirmiş fiyatlarıNasıl düşmüş ya Logitech G733 alacağım fiyatı 1300'lere düşmüştü bir inmedi yakınına
PC'ler inmiş gamegaraj indirmiş fiyatlarıNasıl düşmüş ya Logitech G733 alacağım fiyatı 1300'lere düşmüştü bir inmedi yakınına
maliyetten kastım firmaların dolar bazlı yaptığı anlaşmalarbu sadece örnekti
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam aslında bu yanlış bir bilgi apple telefonların uzun süre piyasa da sıfırı bulunmasının sebebi maliyetin az olması maliyet az olduğu için fiyat düşürerek uzun sürede piyasada kalabiliyor ürünler ( Tr de yükseliyor )
Hocam 3060ti sistemleri 25-30 bin arasina satiyorlar hala, ben bir dusus gormedim acikcasi. Dolar 11 iken bu bilgisayarlar 16-17 binden gidiyordu. Birkac gun daha beklemekte fayda var tabi. Kur sabit izlemeli.PC'ler inmiş gamegaraj indirmiş fiyatları
Evet biraz daha müddet vermek lâzım. Ama ben gene de çoğu firmanın indirmeyeceğini düşünüyorum.La daha 2 gün oldu bir durun bismillah yahu bismillah. Ürün fiyatlarının düşmesi için 10 gün lazım. 10 gün dolar 10-12 aralığında kalsın 11. gün izle bütün fiyatları.
Sabit izlemese bile takip edilebilir olmalı, son zamanlarda shitcoin misali takılıyor TL.Kur sabit izlemeli.
Evet o da var sabit olunca etkiler şahsen.Hocam 3060ti sistemleri 25-30 bin arasina satiyorlar hala, ben bir dusus gormedim acikcasi. Dolar 11 iken bu bilgisayarlar 16-17 binden gidiyordu. Birkac gun daha beklemekte fayda var tabi. Kur sabit izlemeli.
Bu uygulamanın adı nedir hocamiphone 11 7.000 artık zor.doların ciddi düşmesi lazım.önceden 7000 iken apple tr ye özel fiyat indirimi yapıyordu.Karından kısıp,telefonu dolar bazında ucuza satıyordu.Amerika satışının vergisiz 500 dolar olduğunu düşünürsek.Apple ek indirim yapmazsa doların 7.13 olması gerek.Eğer dolar 10 lira dersek de fiyat 10 bine yaklaşıyor.Telefon fiyatı kadar vergi var kurdan ziyade bunun düzelmesi lazım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Iphone fiyatları falan düşmez 17ye sabit kalır uzun bir süre tahminin 5-6 ay kadar stabil giderse ancak o zaman aksiyon alırlar.
Dostum dolarlık bir şey yok , elbette kısmi bir düşüş olacaktır fiyatlarda, ama bu yeterli olmaz. Alım gücümüz yok.Hocam dolar 7-8 seviyelerine gelirse iPhone 11 64 GB fiyati ortama kaç TL olur
Dolarlık nasıl bişey yok tamamen dolarla alakalı dolar 11 e düştü iPhone da 11 bin TL ye düştü bugün eski fiyatları görmemiz için doların 8 olması gerekiyorDostum dolarlık bir şey yok , elbette kısmi bir düşüş olacaktır fiyatlarda, ama bu yeterli olmaz. Alım gücümüz yok.
Kanka bu konuyu açtığından beri artıyor dolarDolarlık nasıl bişey yok tamamen dolarla alakalı dolar 11 e düştü iPhone da 11 bin TL ye düştü bugün eski fiyatları görmemiz için doların 8 olması gerekiyor