ŞOKER
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 127
- İsim
- ŞOKER
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok dolar 18 ken alındı yok dolar 16 olduğunda alındı.Bunlar firmaların bizi kandırması kardeşim öyle bir şey yok.Firma x ürünü 500 dolara alıyor.Dolar 1 TL olsa bile o ürün hâla 500 dolar.Hem firmalar dolar 1 TL artsa hemen ürünlere zam yapıyorlar peki neden dolar %35 düştüğünde fiyatlarda tık yok?Dedikleri her şey bizi kandırmaya yönelik buna emin ol
İnşallah kardeşim bende bekliyorumBu aralıkta güzel bi' sistem yakalamak istiyorum, 3060'lı vs. umarım öyle bir sistem çıkar ortaya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende söylediklerine göre yorum yapıyorum tabii ki bu fiyatlara bende almam tekrar 7000 TL bandına düşmesi kesinlikle lazım dolar 8 i görürseBen bir ekran kartını takip ediyorum, doların uç noktaya ulaştığı noktada fiyatı tam 34 bine çıkardılar. Şu an neredeyse yarıya yaklaştı, hala utanmadan aynı fiyata satıyorlar.
Ticaret, güven ortamı vs. anlıyorum tabi ki. Ama doların 18 olduğu 3-5 gün içerisinde mi verdi tüm satıcılar siparişi? Yalan dolan, asla inanmıyorum, aksine o ara siparişleri durdurmuşlardır bile nasıl satacağız diye. Şu durumda doların 13-14 olduğu zamana göre fiyatlasalar anlarım ama o da değil, takip ettiğim ürünlerde hala 1 dolar = 18 TL fiyatlamasına göre yazıyor rakamlar.
Bu şartlar altında ben hiçbir ürün satın almam açıkcası, sipariş vermeyin arkadaşlar, bekleyin, seve seve düşürecekler.