DOLAR SAĞLAM DÜŞÜYOR !

bu sadece örnekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:


hocam aslında bu yanlış bir bilgi apple telefonların uzun süre piyasa da sıfırı bulunmasının sebebi maliyetin az olması maliyet az olduğu için fiyat düşürerek uzun sürede piyasada kalabiliyor ürünler ( Tr de yükseliyor :D )
maliyetten kastım firmaların dolar bazlı yaptığı anlaşmalar
 
Iphone fiyatları falan düşmez 17ye sabit kalır uzun bir süre tahminin 5-6 ay kadar stabil giderse ancak o zaman aksiyon alırlar.
 
La daha 2 gün oldu bir durun bismillah yahu bismillah. Ürün fiyatlarının düşmesi için 10 gün lazım. 10 gün dolar 10-12 aralığında kalsın 11. gün izle bütün fiyatları.
Evet biraz daha müddet vermek lâzım. Ama ben gene de çoğu firmanın indirmeyeceğini düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kur sabit izlemeli.
Sabit izlemese bile takip edilebilir olmalı, son zamanlarda shitcoin misali takılıyor TL.
 
Hocam 3060ti sistemleri 25-30 bin arasina satiyorlar hala, ben bir dusus gormedim acikcasi. Dolar 11 iken bu bilgisayarlar 16-17 binden gidiyordu. Birkac gun daha beklemekte fayda var tabi. Kur sabit izlemeli.
Evet o da var sabit olunca etkiler şahsen.
 
iphone 11 7.000 artık zor.doların ciddi düşmesi lazım.önceden 7000 iken apple tr ye özel fiyat indirimi yapıyordu.Karından kısıp,telefonu dolar bazında ucuza satıyordu.Amerika satışının vergisiz 500 dolar olduğunu düşünürsek.Apple ek indirim yapmazsa doların 7.13 olması gerek.Eğer dolar 10 lira dersek de fiyat 10 bine yaklaşıyor.Telefon fiyatı kadar vergi var kurdan ziyade bunun düzelmesi lazım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu uygulamanın adı nedir hocam
 
Dostum dolarlık bir şey yok , elbette kısmi bir düşüş olacaktır fiyatlarda, ama bu yeterli olmaz. Alım gücümüz yok.
Dolarlık nasıl bişey yok tamamen dolarla alakalı dolar 11 e düştü iPhone da 11 bin TL ye düştü bugün eski fiyatları görmemiz için doların 8 olması gerekiyor
 
belirlendi seviyesi
Screenshot_2021-12-24-10-50-42-275_com.google.android.apps.magazines.jpg
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,144
Mesajlar
10,665,934
Üyeler
187,784
Son üye
whly
Geri
Top