üniversite diplomasının çok bir işe yarayacağını sanmıyorum bu işle uğraşan arkadaşlar daha iyi bilir bence ama yazılımcılıkta esas ciddi anlamda işini iyi yapmak kendini geliştirmek yani lise mezunu olup yazılım dilinde uzman olsan iş bulursun yine de biraz sığ düşünce olabilir ama böyle benceYazılımcılıkta sertifikalarmı yoksa üniversite diplomasımı daha önemli?
Yani bencede asıl önemli olan bilgi istek ve tecrübe ama işe alımlar diplomaya göremi yoksa bilgiye göremi onu merak ettimüniversite diplomasının çok bir işe yarayacağını sanmıyorum bu işle uğraşan arkadaşlar daha iyi bilir bence ama yazılımcılıkta esas ciddi anlamda işini iyi yapmak kendini geliştirmek yani lise mezunu olup yazılım dilinde uzman olsan iş bulursun yine de biraz sığ düşünce olabilir ama böyle bence
Gelecekte bu sektöre ihtiyaç artacağından sertifikan olması yeterli bence.Yani bencede asıl önemli olan bilgi istek ve tecrübe ama işe alımlar diplomaya göremi yoksa bilgiye göremi onu merak ettim
Diploma esastır her zamanYani bencede asıl önemli olan bilgi istek ve tecrübe ama işe alımlar diplomaya göremi yoksa bilgiye göremi onu merak ettim
ya okuduğun üniversiteye göre değişir saçma sapan bi üniversitede yazılımcılık okuyup mezun olmakla (yani bunu illa diplomam olsun dediğin için söyledim) mesela sallıyorum galatasaray üniden mezun olmak aynı şey değil illaki işveren gözünde fark yaratırYani bencede asıl önemli olan bilgi istek ve tecrübe ama işe alımlar diplomaya göremi yoksa bilgiye göremi onu merak ettim
Ama bu Türkiye için geçerli gelecek için ve yurt dışı için sertifikadır her zaman nerden aldığına da bağlıDiploma esastır her zaman
ama tekrar söylüyorum MIT mezunu ol teneke olursan onca emek boşa giderya okuduğun üniversiteye göre değişir saçma sapan bi üniversitede yazılımcılık okuyup mezun olmakla (yani bunu illa diplomam olsun dediğin için söyledim) mesela sallıyorum galatasaray üniden mezun olmak aynı şey değil illaki işveren gözünde fark yaratır
2 gün önce Amerika'da doktora yapan bir mühendisin söylediği cümleYazılımcılıkta sertifikalarmı yoksa üniversite diplomasımı daha önemli?
konudan haberim yok açarmısın birazPeki bu devlette büyük projelerin altına imza atamama olayı özel sektördede aynımı?