Neler Yeni

Gamegaraj nasıldır 3060

Juiclair0

80+ Silver

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,973
İsim
Oğuz Oğuz
Klasik çinden getirilen kasalara benziyor. Ben olsam bilindik markalardan alırdım ama onlarda 2-3 bin daha yüksek olur. Valla hocam f/p evet ama işlemci w değeri kaç onu da öğrenmek lazım. 80 ise yani en düşüğü 130w olanı ile 10 fps fark ediyor. Nerdeyse 3050ti tam performans gücünde.

Son düzenleme:

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik çinden getirilen kasalara benziyor. Ben olsam bilindik markalardan alırdım ama onlarda 2-3 bin daha yüksek olur. Valla hocam f/p evet ama işlemci w değeri kaç onu da öğrenmek lazım. 80 ise yani en düşüğü 130w olanı ile 10 fps fark ediyor. Nerdeyse 1050ti tam performans gücünde.
Msi katana düşünüyorum gf76 baktım biraz sıcaklık değerleride kötü

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20000 falan düşünüyorum

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Hala laptopları performans açısından yeterli bulmuyorum, evet pek çok farklı konuda masaüstüne kıyasla avantajları olabilir fakat bu kadar yüksek ücretler ödeyip hala normal parçalar ile vermesi gereken performansın yanına dahi yaklaşamamaları beni soğutuyor.

Ben olsam laptobun kompakt avantajlarından faydalanmamı sağlayacak işimi görecek idarelik bir laptop ve asıl büyük işlerimi yapacağım bir Workstation masaüstü, ikisini birden üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlara mal etmeye çalışırdım.

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Hala laptopları performans açısından yeterli bulmuyorum, evet pek çok farklı konuda masaüstüne kıyasla avantajları olabilir fakat bu kadar yüksek ücretler ödeyip hala normal parçalar ile vermesi gereken performansın yanına dahi yaklaşamamaları beni soğutuyor.

Ben olsam laptobun kompakt avantajlarından faydalanmamı sağlayacak işimi görecek idarelik bir laptop ve asıl büyük işlerimi yapacağım bir Workstation masaüstü, ikisini birden üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlara mal etmeye çalışırdım.
Masaüstüm var laptop ekstra olarak alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstüm var laptop ekstra olarak alıyorum
Daha doğrusu sürekli hareket halinde olan bir kişi olduğum için laptop şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,889
Üyeler
160,618
Son üye