Arama sonuçları: *

• Users: Yenax
  • Order by date
  1. Y

SONUNDA KAZANDIM !!! teknorya firması ile olan tüketici hakem heyeti sürecim.

hocam bende işlemci aldım n11 den hatalı ürün ucunda kırık var satıcı muhtemelen kullanıcı hatası deyip reddedecek video kayıtım yok thh ile kazanabilirmiyim?
  2. Y

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

o zaman yazacak paketi açmadan kayıt al ben nereden bilebilirim? o firmanın ürünü gönderirken bana sağlam gönderdiğini? bi kanıtları yada videosu varmı?
  3. Y

İşlemci aldım, köşesinde küçük bir kırık ile geldi. Ben de satıcıya durumu izah edip ürünü geri göndereceğimi, mümkünse değişim, değilse iade talep edeceğimi söyledim. Satıcı ise bu konulara hiç değinmeden, sadece 'Ürünü iade ederseniz incelenir. Eğer kargo kaynaklı bir sorun varsa ürün size...
  4. Y

Evet, şu anda oluyor, hakkımı alabileceğimi de düşünmüyorum.
  5. Y

hiç iade değişim süreciniz oldumu?
  6. Y

satıcı güvenilir değil alışveriş de yapmayın uzak durun.
  7. Y

Anakart ön panel bağlantısı bozuldu

Direk tornavida ile dokunduruyorum kısa devre olmuş gibi.
  8. Y

Anakart ön panel bağlantısı bozuldu

Elektrikler kesilmişti PC'yi açtığımda CPU Debug LED yanıyordu anakartı söktüm uzay sistem yaptım PSU'yu eski bir sistemde test ettim sorun yoktu. Anakartı da başka bir PSU ile test ettim sorun yoktu, tekrar PSU ile anakartımı taktım biraz inceledikten sonra PSU kablosunun bozulduğunu fark ettim...
  9. Y

3000₺ monitör önerisi

144hz yada 165hz olmalı, bu bütçedeki en sağlam monitörü önerirseniz sevinirim bide şekli güzel olursa tadından yenmez.
  10. Y

4000 tl sistem önerisi

Size ekran kartsız sistem toplayabilirim i3 10105f li elindeki GTX 550 ti yi dediğim sisteme takarsan valorant LoL cs oynarsın ilerde eline para geçtimi rtx 2060 a kadar ekran kartıda takabilirsin.
  11. Y

22000 TL ye laptop önerisi

Gelip masa üstü topla demeyin lütfen abim alıcak istediği özellikler: Rtx 3060 En az 16 GB ram Bu fiyata en iyi model ne ise onu önerin lütfen.
  12. Y

Hepsijet alıcı adreste bulunamadı!

PTT var hocam.
  13. Y

Karaman'da şube yok ne yapıcam 🤔
  14. Y

Peki yarın dağıtıma çıkmadan kargoyu alma şansım varmı?
  15. Y

Evde olmama rağmen alıcıya ulaşılamadı diye mail geldi tekrar gönderilecek yazıyor sistemde bu gün tekrar gelirlermi yoksa yarınmı gelirler ne rezalet bir kargo şirketi.
  16. Y

SSD yi güç kablosu takmadan çalıştırmak

Öncelikle yeni sistem topladım ama ramler daha gelmediği için ramsiz çalıştırdım PC yi 1 dk falan unuttuğum bir şey vardı sata kablosunu PC ye takmıştım ama SSD nin güç kablosunu takmamışım bir şey olmuşmudur sizce
Top Bottom