Neler Yeni

SONUNDA KAZANDIM !!! teknorya firması ile olan tüketici hakem heyeti sürecim.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
1733614821050.png

aylar sonunda tüketici hakem heyeti başvurum gündeme alınmış, başvurduğum ildeki thh'ni aradığımda sonucun sisteme pazartesi yükleneceğini ve tebligatın adresime gönderileceğini söyledi. sonucu sorduğumda söylemedi. muhtemelen olumsuz sonuçlandı. itiraz edip de sonuç alabilen var mı itiraz eder ve tekrar haksız bulunursam bu sefer masrafları da benim ödemem gerekiyor şeklinde bilgim var doğru mudur tavsiye verebilecek var mı bu durumda

Yenax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Çardak
Alıntıyı görüntüle
aylar sonunda tüketici hakem heyeti başvurum gündeme alınmış, başvurduğum ildeki thh'ni aradığımda sonucun sisteme pazartesi yükleneceğini ve tebligatın adresime gönderileceğini söyledi. sonucu sorduğumda söylemedi. muhtemelen olumsuz sonuçlandı. itiraz edip de sonuç alabilen var mı itiraz eder ve tekrar haksız bulunursam bu sefer masrafları da benim ödemem gerekiyor şeklinde bilgim var doğru mudur tavsiye verebilecek var mı bu durumda
sonuç ne?

Farex

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Sisteme yüklenene kadar bilgi veremez doğrudan. Eğer e-tebligatın aktif ise pazartesi zaten sonuç direk e-tebligat olarak gelir. Eğer kaybettiysen masrafları sen ödeyeceksin. İtirazla sonuç alan çok az kişi var.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
hocam bende işlemci aldım n11 den hatalı ürün ucunda kırık var satıcı muhtemelen kullanıcı hatası deyip reddedecek video kayıtım yok thh ile kazanabilirmiyim?
Kazanirsiniz, n11 in iade politikasi yok hocam kargodan derseniz alirken bakacaktiniz derler. Siz yine de sansinizi deneyin. Baktiniz olmuyor gec olmadan thh ye basvurun. Iade yaparken de kirik demeyin begenmedim deyip iade edin

Yenax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Çardak
Kazanirsiniz, n11 in iade politikasi yok hocam kargodan derseniz alirken bakacaktiniz derler. Siz yine de sansinizi deneyin. Baktiniz olmuyor gec olmadan thh ye basvurun. Iade yaparken de kirik demeyin begenmedim deyip iade edin
kırık dedim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,723
Üyeler
163,707
Son üye