Neler Yeni

THH'yi Sonunda kazandım 💫💫 teknorya ile yaşadığım THH surecim

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
herkese selamlar, teknoryadan almış olduğum asus marka laptop elime ulaşır ulaşmaz pixel, ekran testi vs vs yaptım ve 2 adet ölü pixel çıktı. hem satıcıya hem n11 e bu durumu bildirdim. n11 cayma hakkımın olmadığını satıcı ise ben sattım benden çıktı artık servise yazın dedi. ürün elime ulaştı 2 saat olmadan yazdım ve bunlar söylendi bana. adamlarda öyle bir rahatlık var ki tüketiciyi mağdur etmekten çekinmiyorlar. 3. sınıf insan muamelesi görüyoruz resmen. thh başvurumu yaptım dün firmadan savunma istendi, bunları da buraya yazdım ki hakkımızı yedirmeyelim arkadaşlar yarın bir gün siz de ürün alacaksınız size de aynı durumu yaşatabilirler.

// 8. Ayın 28'inde basladı surecim

güncelleme: arkadaşlar an itibari ile thh başvurum sonuçlandı ve kazandım.

// 12. Ayın 6'sında karara bağlandı

14 günlük bir itiraz süresi var teknoryanın, itiraz edeceğini sanmıyorum, sonuçta hem cayma hakkımı gasp etti hem de ekranda ölü pixel var fabrikasyon bir sorun bu bunun neyine itiraz edebilir.

ellerine tebligat ulaşınca beni arayacaklarını düşünüyorum, sitelerine baktım ellerinde aynı model laptop kalmamış nasıl olacak süreç onu düşünüyorum, bir an önce yeni laptopumu almak istiyorum aylardır kişiselleştiremiyorum laptopumu. süreci takip eden ve destek veren herkese çok teşekkür ederim. satıcının karara uyup uymayacağını ve tutumunu da buraya aktaracağım umarım başta yaptıkları gibi rezillik yapmaya devam etmezler.

Arkadaşlar bana ulasildi. Muadil olarak daha kotu model onerildi. Bir ust model icin de akil alir gibi degil ama 50 60k arasi laptopu 40k dan sayip kendi urunlerini yuksek kar ile satmaya calistilar. Hem bana ilk laptopu satarken hem bu laptopu satarken hem aradaki fiyat farkini hem de distribütörden yeni urunu alinca aradaki farktan kar etmis olacaklardi. Insafsiz ve hakkaniyetsiz bir firma
Surecin devamini yazacagim firma kesinlikle anlayisli degil ve thh kararini cok da takmiyorlar

Güncelleme: arkadaşlar satici thh kararini cok da onemsemedi itiraz suresi doldu ben de hakkaniyetli bir model onermelerini istedim satici isine geliyorsa cinsinden bir cevap verdi ve bana firsatci dediler. Avukatla gorustum ve kiymet takdiri uzerinden icra islemi baslatacagim. Son kez avukat araciligi ile muadil onermelerini isteyecegim daha fazla ugrasmak istemiyorum. Yuzdum yuzdum sonuna geldim sonucu ben de sizin kadar merak ediyorum.

Bu surecte bana bikmadan usanmadan fikir veren @HmzaY 'a cok tesekkur ederim

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ver icraya al ellerinden :D

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mustafa Aydemir
1600₺'ye almıştım mouse'u, güncel satışı 3200'di, değişim raporu anında verildi arena bilgisayar tarafından, incehesap ve oksid bilişim bana değişim için saçma sapan dandik bir şey önerdiler stok olmaması sebebiyle, reddettim, sizi başka bir teklif için arayacağız diyip kapattılar, 5 dakika sonra 1600 iade hesabımdaydı, THH başvurdum, misli ile değişim yapılsın dendi, yine saçma sapan mouselar önerdiler, beş para etmeyecek, belki adını bile duymadığınız mouselar hemde, misli ile değiştirin THH onu uygun gördü düzgün bir teklif yapın dedim yapmadılar, maillerime yanıt vermediler, Razer deathadder v2 pro almıştım, dedim v3 pro alayım allah kahretsin üzerine ne kadar gerekiyorsa ödeyeyim diye, bana öyle bir fiyat verdiler ki, 4700'e mi ne almış oluyorum v3 proyu, o esnada vatanda 3800 zaten :D sonra uzunca bir mail attım, hakkım asla kendilerine helal değil hiçbir mailime geri dönüş yapmadılar, çok şükür böyle ufak şeylere takılmayacak kadar maddi durumum yerinde, zaten elimde 5 tane bölüm sonu canavarı diyebileceğimiz wireless mouse var, ben sadece hak yenmesine tutulmuştum; tekrar anladım ki incehesap zart zurt bunlar dandirik aracılar sadece, büyük bir firma falan değil sadece komisyoncu ufak firmalar işte.
hocam böyle ufak tefek şeylere takılacak bir maddi durumunuz olmadığını söylemişsiniz ama açıklamanıza kocaman mağdur yazmışsınız garibime gitti açıkcası konudan bağımsız :D mağdursunuz orası ayrı fakat takmadım zoruma gitti dedikten sonra sanki biraz absürt durmuş gibi

gunesss

80+
hocam böyle ufak tefek şeylere takılacak bir maddi durumunuz olmadığını söylemişsiniz ama açıklamanıza kocaman mağdur yazmışsınız garibime gitti açıkcası konudan bağımsız :D mağdursunuz orası ayrı fakat takmadım zoruma gitti dedikten sonra sanki biraz absürt durmuş gibi
absürt duran bir şey yok, ben bu konuyla zaten başından beri sırf yaptıkları haksızlık için uğraştım, absürt duran nedir? konuyu maddi açıdan önemsemediğimi sadece hak yenmesine ve haksızlık yapılmasına tav olduğumu belirtmişim, yazdığınızı 3 kere okudum hala fotoğraftaki gibiyim. foruma üye olma sebebim bile nerdeyse bu konu ile alakalı olan durumu paylaşmaktı. buna neden bu kadar takıldın ki, bana da bu kadar açıklamaya rağmen sadece buna takılmış olman absürt geldi :D

1735899548940.png

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Mustafa Aydemir
absürt duran bir şey yok, ben bu konuyla zaten başından beri sırf yaptıkları haksızlık için uğraştım, absürt duran nedir? konuyu maddi açıdan önemsemediğimi sadece hak yenmesine ve haksızlık yapılmasına tav olduğumu belirtmişim, yazdığınızı 3 kere okudum hala fotoğraftaki gibiyim. foruma üye olma sebebim bile nerdeyse bu konu ile alakalı olan durumu paylaşmaktı. buna neden bu kadar takıldın ki, bana da bu kadar açıklamaya rağmen sadece buna takılmış olman absürt geldi :D

Alıntıyı görüntüle
takılmadım absürt durmuş bence belirttim foruma katılış amacınızın bu olduğunu bilemem tabii ki sadece takmadım önemseyecek maddi durumda değilim diyip açıklamaya öyle yazmanız garibime gitti yazmak istedim ki belirttim de zaten mağdur olduğunuzu

gunesss

80+
takılmadım absürt durmuş bence belirttim foruma katılış amacınızın bu olduğunu bilemem tabii ki sadece takmadım önemseyecek maddi durumda değilim diyip açıklamaya öyle yazmanız garibime gitti yazmak istedim ki belirttim de zaten mağdur olduğunuzu
dostum yazdığın mesaja hiçbir anlam veremedim bu yüzden yanıtım "tamam" olacak, olabilir garibine gitmiştir, iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
6 ay icindeyse eger thh ye germe hakkiniz var verin degistirsinler. 1 tane bile olsa ayipli mal sayilir. Paradini kurusu kurusuna odediginiz ekranda fabrikasyon hata gormek zorunda degilsiniz. Cihazinda olu pixel olmayan adam da ayni parayi oduyor ben niye ayni parayi verip olu pixellu urun kullanayim ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayir. Asil asus vermiyor benim cihazim asustu firma kesinlikle yanasmadi
2-3 sene öncesine kadar ASUS çağrı merkezinde yönetici bir arkadaş vardı, o da demişti bana 1 tane bile ölü piksel olsa iade etme hakkın var diye. Sonradan prensipleri değiştiyse bilmiyorum. ASUS monitör alacaktım sonra o paraya 2k Gigabyte buldum onu aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,303
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom