Arama sonuçları: *

1. A

Bios güncellemesiz anakart görüntü verir mi ?

olmadı yine.
  2. A

Yardım EKRAN KARTI ALMAMA YARDIM EDİN

0 daha iyi bir seçim olur ama şahsen ben sıfıra 5 k vereceğime 2.elden 5 k ya 2 kat iyisini bulurum o yüzden kafana bir kart belirle 3060 demişsin zaten eğer 0 ına paran yetiyorsa düşünmeden al eğer yetmiyorsa 2.elden temiz bir tane bul , 2. el alacaksan amd alma baya sıkıntı cıkarta biliyor...
  3. A

Oyunlarda kasma ve donma

oyun ssd demi kurulu hdd demi
  4. A

maalesef hocam yine baya bir ugraştım olmadı. üstüne birde 1 uzun 4 kısa oldu.
  5. A

eskiden çalışıyordu yine 2 yamuk pinle ,bios pili var 10dk çıkardım yine olmadı, 512mb asus ekran kartı ve rx550 ile denedik diğerinin adını bilmiyorum.
  6. A

şimdi hocam şöyle söyleyeyim, Benim sistem miss gibi çalışıyorsu gittim ekran kartı aldım bozuk muş sistemide bozdu, baya uğraştık olmadı sonra yeni anakart aldık , bios cd si yanında geldi ama cd destegi yok kasamın, 8-9 nesil desteklediği yazıyor eski bir ekran kartı ile denedik olmadi yeni...
  7. A

3 tane ekran kartı ile denendi.
  8. A

var da, ben buzz taktım 1 uzun 3 kısa hatası verdi yeni anakartda , eski anakartta denedim yine 1 uzun 3 kısa verdi işlemcimde bir sıkıntı olamazmı. ekran kartı sağlam. eski anakartım bozuk diye düşünüyorum çünkü arızalı ekran kartı takmam sebebiyle bozuldu yada işlemcim bozuldu bilmiyorum. bios...
  9. A

pc açılmıyor :) o yüzden konu açtım biosla alakalı olabilirmi diye.
  10. A

i3 9100f ve h310m-k
  11. A

anakarta bios güncellemesi yapılmassa görüntü verir mi ?
  12. A

Bozuk Ekran kartı sisteme nasıl zarar verebilir ?

sağolun yardım için ama maalesef sıfır ramler duruyor köşede onunla denedim yine tık yok sistem açık görüntü yok.
  13. A

bilmem cd geldi anakartın yanında ekran kartı cok mu eski acaba. Anakartdan olma ihtimalı cok düşük.
  14. A

hocam anakartın yanında bios cd si geldi ama benim pc cd siz o yüzden olabilirmi bios u güncelleyemiyorum , sadece pili var.
  15. A

hayır , 0 anakart . lehimler felan yerinde slotun içi tam.
  16. A

anakart ı diyorsanız olamaz, yeni . ekran kartı çalışıyor. ramı çıkarınca sadece dıp dıp diyo sonsuz ötüyor.
  17. A

ekran kartı sağlam ama, başka pc açıyor. birde sistem ısınıyor.
  18. A

ekran kartı geldi buzz u taktım ses 1uzun 3 kısa şeklinde. , başka kasada görüntü var, bende yok.
  19. A

çalışıyor.
  20. A

evet, klavye ve mouse ışıkları yanıyor.
Top Bottom