Neler Yeni

Oyunlarda kasma ve donma

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Arkadaşlar gördüğünüz şekilde oyunda takılmalar oluyor ve kasma hissiyatı çok var ben bunu incehesapa söylediğimde yalanlıyorlar iki kere bilgisayarımı servise verdim ikisinde de bir şey yok diye geri göderdiler yardımcı olur musunuz? Artık bunu onlara anlatmam lazım https://drive.google.com/file/d/1qI56hlF-s-KVAL1lxX12oMuorjtgnsJ_/view

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
selamlar videoda ben bişi göremedim ama başıma geçen söyle bişi geldi belki sanada işe yarar amd ekran kartlarında en son surum drıverı kurunca bf 5 de anlık droplar oluyordu ve takılma hıssıyatı veriyordu bir önceki sürüm daha başarılı ve problemsizdi bf5 için onu kurdum ve problem ortadan kalktı ıstersen sende dene 23.3.2 versiyonu kullanıyorum driver olarak

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Hocam bana sorun yok gibi geldi, fps değerlerinizde normal olması gerektiği gibi duruyor drop vs yok, donma gibi bir durumda söz konusu değil

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bana sorun yok gibi geldi, fps değerlerinizde normal olması gerektiği gibi duruyor drop vs yok, donma gibi bir durumda söz konusu değil
55. saniyeye iyi bak çok net gözüküyor

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynarken başka bir program açtığın için çok kısa süreliğine olmuş olabilir. 55. saniyede dediğin gibi bi drop söz konusu fakat videonun kalan kısmında bi sorun yok
ne alaka öyle bir şey mi varmış

majorw0w

80+ Silver
dikkatli izledim msi açılırken program optimizasyonu sırasında bir kez takılmış o da normal ekran kartı kullanımı felan düşmemiş

Alinan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Akın

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
ekran kartı kullanımı %99 dan %56ya düştü evet burada bariz bi drop var. sorun yazılımsal olabilir. ekran kartı sürücüsünü ddu ile kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ?
Tabii ki ben kendim güncel sürümü ve en temiz sürümü kaldırıp yükledim hatta incehesapa verdim servise onlarda yüklemiş yani sorun yazılımsal değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumda ne yapmam lazım? Tüketici Hakem Heyetine başvırmakla mı tehdit etsem acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,222
Üyeler
161,971
Son üye
GANFET
Top Bottom