Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Pc için Hikayeli oyun önerisi

tom clancy's ghost recon wildlands tom clancy's ghost recon breakpoint
  2. byhorozkentli

Farklı hz iki monitör beraber kullanılır mı?

günlük işler için 60 hz i kullanırsınız oyun için 165 hz olan monitörde açarsınız sıkıntı olmaz
  3. byhorozkentli

IDM Ömür Boyu Satın Alınır Mı Başka Yöntem Var Mı?

zamanında 240 liraya aldım kafam rahat yt dan dizi vs indirirken kullanıyorum iş yerinde izlemek için yıllık vs olsaydı illegal işlerle uğraşılırda ama 1 kerelik için ilegale bulaşmaya gerek yok
  4. byhorozkentli

Gigabyte rx 7700 xt gaming oc nasıl?

hayır ısınma söz konusu değil zaten en tepe modeli gaming modeli
  5. byhorozkentli

Yardım Siparişim kargoya verilmedi. PCKOLİK telefonları açmıyor bir işlem yapamıyorum.

yazık ya yaklaşık 3 hafta bu sürede çinden ürün geliyor,bu kadar vurdum duymaz olunmaz
  6. byhorozkentli

Gigabyte rx 7700 xt gaming oc nasıl?

Nisan mayıs ayından beri kullanıyorum gigabyte 7700 xt yi 2k da hiç sorun yaşamadım yıllardır da amd kart kullandım rx570 6600xt şimdide 7700xt hep memnundum ilerde yine amd den devam ederim, kart çok kaliteli hem malzeme hem soğutması gönül rahatlığıyla alabilirsin
  7. byhorozkentli

GIGABYTE RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB GİGABYTE B450M S2H ile uyumlu mudur?

tabii ki uyumludur a320 anakartta bile takarsın ekran kartı girişi tüm anakartlarda aynıdır intel anakartta olsa amd kartta her türlü takabiliyorsun. burda önemli olan kısım Güç Kaynağın Kaç W
  8. byhorozkentli

2K monitör tavsiyesi

@Fantastiktürk
  9. byhorozkentli

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CV3THZC7/ref=asc_df_B0CV3THZC71734537600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CV3THZC7&linkCode=asn&psc=1 faizsiz 4 e bölüyor burda
  10. byhorozkentli

Yardım OYUNCU KOLTUGU ONERİSİ

https://www.xmaxoyuncukoltugu.com/ ben bu markanın şu modelini aldım 1 kaç aydır gayet başarılı https://www.xmaxoyuncukoltugu.com/urun/xmax-maximus-antrasit-visco-minderli-oyuncu-koltugu-120-kg-strong-carrier
  11. byhorozkentli

FIFA 24 FPS sorunu yaşıyorum

fc 24 te nasıl bakıyorsunuz fps ye msi after burner açılmıyor fc 24 de çıkmıyor başka hangi yöntem fps gösterir
  12. byhorozkentli

Bilgisayarımın ön fanlarından biri çok ses çıkarıyor

Kablosunu takip edin nereye takıldı ise çıkarın en kolay yöntem odur
  13. byhorozkentli

2K QHD Monitör Tavsiyesi

@Fantastiktürk
  14. byhorozkentli

101 e gelecek olan bu notebook alınır mı

klavyede aydonlatması var dimi yotube dan baktım model numarası yazmıyor ama 255 g9 olarak beyaz aydınaltma görünüyor klavyede 255 g9 hepsinde var dolayısyla 101 e gelecek olanda da beyaz aydınaltması vardır dimi
  15. byhorozkentli

ekranı ne olduğu meçhul ips mi tn mi onu nasıl öğreniriz acaba 1734546436 ips miş tamam yazıyormuş 101 de
  16. byhorozkentli

merhaba arkadaşlar 101 e bu notebook gelecek sizce bu fiyat bandında alınır mı? yoksa başka ne alınır bu bütçelerde sadece günlük işler için oyun vs oynanmayacak oyun için masaüstü mevcut
  17. byhorozkentli

🔥İndirim Fenerbahçe 2023/2024 -5 Yıldız Çubuklu Forma Erkek Forma 399 TL

Resmi hesapları bile 5 yıldızlı 😂
  18. byhorozkentli

Sıfır motor 1 2 ay çalıştırmazsak aküsü biter mi?

Trafiğe kapalı alan yoksa çıkma kesinlikle, ayrıca arada 10 dk çalıştır muhabbeti de iyi değil, soğuk motor rölanti de çalışması aşınmayı arttırır,kutup başlarını sök akünün en sağlıklısı budur diğer ihtimalleri boşver
  19. byhorozkentli

Öneri 50 CC motor tavsiyesi

50 cc motorlar çok adi oluyor, alırken 80 100 cc yaparız diyorlar yapıyorlar silindir piston değişiyor, motorda balansör olmadığı için ve 50 cc bir bloğa uyguladıkları için her şekilde deli gibi titriyor 80cc olunca dahada basıyon daha çok titriyor ve her geçen gün bi yeri gevşiyor dökülmeye...
Top Bottom