Neler Yeni

Gigabyte rx 7700 xt gaming oc nasıl?

Satriani

80+ Bronze
İleride ram takviyesi yapacağım ve ssdyi değiştireceğim.Bu şekilde biraz idare edip kule tipi soğutucu alacağım.Cevaplar için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldiği zaman haber verirseniz çok iyi olur.

Isınma problemleri varmıdır hocam?

İleride ram takviyesi yapacağım ve ssdyi değiştireceğim.Bu şekilde biraz idare edip kule tipi soğutucu alacağım.Cevaplar için teşekkürler.

Geldiği zaman haber verebilirseniz çok iyi olur

Yani ısınma konusunda nasıldır?

Aslında gg9 a bakabilirim çünkü 2ssd yuvası olması,kule tipi olması bunları kendim alsam sonradan dahada pahalıya gelecek bende bir an önce yılbaşından önce almak istiyorum sebebini biliyorsunuz.
Diğerine göre daha mantıklı, o yüzden diğerinde özelleştirme sıkıntılı demiştim. En azından soğutucu falan da var...

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Deniz Bey
Nisan mayıs ayından beri kullanıyorum gigabyte 7700 xt yi 2k da hiç sorun yaşamadım yıllardır da amd kart kullandım rx570 6600xt şimdide 7700xt hep memnundum ilerde yine amd den devam ederim, kart çok kaliteli hem malzeme hem soğutması gönül rahatlığıyla alabilirsin

Caudron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur TÜRK
Bir üstteki yorumun sahibi byhorozkentli gibi ben de 6600 xt'den bu karta geçiş yapmıştım. Şeytan kulağına kurşun diyelim, aynı şekilde ben de çok memnunum. Daha önce sıkça bahsedilen yazılım sorunu ya da sizin özellikle dikkat çektiğiniz ısınma veya donanımsal bir problem yaşamadım. 55-56 dereceleri geçtiğini görmedim şimdiye kadar benim kullanım şartlarıma istinaden ki çok çok karta yüklenecek bir oyun oynadığım söylenemez. Ama 7700 serisi kartlar içerisinde hemen hemen en iyi marka model Gigabyte zannediyorum. Ben 1080P'de kullanıyorum monitörümden dolayı, bu göz önüne alınınca güncel oyunların büyük kısmında fazlasıyla yeterli bir kart zaten.

EnEsFc161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
Nisan mayıs ayından beri kullanıyorum gigabyte 7700 xt yi 2k da hiç sorun yaşamadım yıllardır da amd kart kullandım rx570 6600xt şimdide 7700xt hep memnundum ilerde yine amd den devam ederim, kart çok kaliteli hem malzeme hem soğutması gönül rahatlığıyla alabilirsin
Hocam attığım linkdekiyle aynı model değil mi gaming oc 12 gb olan ben birkaç yerde ısınıyor diye yorumlar okumuştum sağolun.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
Deniz Bey
Hocam attığım linkdekiyle aynı model değil mi gaming oc 12 gb olan ben birkaç yerde ısınıyor diye yorumlar okumuştum sağolun.
hayır ısınma söz konusu değil zaten en tepe modeli gaming modeli

Top Bottom