20-25k sistem önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
25000
Ekran kartı rtx4060 olan tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?

Ekran kartı rtx4060 olan tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?
Hocam selamlar 4060 yerine 4060ti sahip olan sistem önerisi verebilirim. 27.950Tl gibi bir fiyatı var. Bu aralar bende bir sistem toplamaya çalışıyorum bu idare eder seviyede ileriki zamanda sistem güncellenebilir olması adına anakart yükseltmesi önerebilirim DDR 5 sistemdir.

Sanırım dosya ekleyemedim google da aratarak kolaylıkla bulunabilir bilindik bir sitede.

Hocam selamlar 4060 yerine 4060ti sahip olan sistem önerisi verebilirim. 27.950Tl gibi bir fiyatı var. Bu aralar bende bir sistem toplamaya çalışıyorum bu idare eder seviyede ileriki zamanda sistem güncellenebilir olması adına anakart yükseltmesi önerebilirim DDR 5 sistemdir.

Sanırım dosya ekleyemedim google da aratarak kolaylıkla bulunabilir bilindik bir sitede.
Bütçeyi çok aşıyor be reis

Bende arıyorum hocam o fiyat bandında alacağım direkt link yok muydu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,986
Üyeler
197,335
Son üye
durakreis
Geri