1Frankenstein
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 25000
Ekran kartı rtx4060 olan tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?
neden illaki 4060Ekran kartı rtx4060 olan tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?
Yani illa değil, her türlü öneri olabilirneden illaki 4060
bu fiyat bandında daha iyi alternatif olan arc b580 li bir sistem de bulunabilir belki
Hocam selamlar 4060 yerine 4060ti sahip olan sistem önerisi verebilirim. 27.950Tl gibi bir fiyatı var. Bu aralar bende bir sistem toplamaya çalışıyorum bu idare eder seviyede ileriki zamanda sistem güncellenebilir olması adına anakart yükseltmesi önerebilirim DDR 5 sistemdir.Ekran kartı rtx4060 olan tavsiye edebileceğiniz sistem var mı ?
Bütçeyi çok aşıyor be reisHocam selamlar 4060 yerine 4060ti sahip olan sistem önerisi verebilirim. 27.950Tl gibi bir fiyatı var. Bu aralar bende bir sistem toplamaya çalışıyorum bu idare eder seviyede ileriki zamanda sistem güncellenebilir olması adına anakart yükseltmesi önerebilirim DDR 5 sistemdir.
Sanırım dosya ekleyemedim google da aratarak kolaylıkla bulunabilir bilindik bir sitede.
Bende arıyorum hocam o fiyat bandında alacağım direkt link yok muyduHocam selamlar 4060 yerine 4060ti sahip olan sistem önerisi verebilirim. 27.950Tl gibi bir fiyatı var. Bu aralar bende bir sistem toplamaya çalışıyorum bu idare eder seviyede ileriki zamanda sistem güncellenebilir olması adına anakart yükseltmesi önerebilirim DDR 5 sistemdir.
Sanırım dosya ekleyemedim google da aratarak kolaylıkla bulunabilir bilindik bir sitede.