Arama sonuçları: *

1. K

Aldığım Ceza, Forum ve Forum Yönetimi Hakkında Eleştiri ve Veda.

Abdullah bütün mesajlarımı sildiği için, alıntı yapacak, teyit edecek bir yerim yoktu. Kusura bakmayın, "yanlış" hatırlamışım özür dilerim. :)
  2. K

Aldığım Ceza, Forum ve Forum Yönetimi Hakkında Eleştiri ve Veda.

Merhaba sevgili arkadaşlarım. Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben 29 yaşında, okuduğum bölümü 4.00 üzerinden 3.95 ortalama ile üniversite birincisi olarak bitirmiş, aynı zamanda Tarih Bölümünde çap yaparak bu bölümü de 3.12 ortalama ile 2 yılda tamamlamış, hali hazırda çalıştığım üniversitede ve...
  3. K

AMD Ryzen 2600 vs 3100

Kusura bakmayın ama ben artık buralarda yokum, uzaklaştırma cezası almıştım. Açıklama için bir konu açıp hesabımı sileceğim. Başka arkadaşlar anlatabilir.
  4. K

TeknoSeyir Sistem :(

Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu markalardan bazılarını kullandığı videoları burada gösterdiğim için; o videoları gösterdiğim mesajlarımı sildi ve beni forumdan uzaklaştırdı. :) Girin kanala, kendiniz görün. 1598990981 Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu...
  5. K

Şöyle yazılan birçok şeyi yanlış anlamana, hemen parlamana, böyle fevri cevaplar vermene de bayılıyorum. :) Dikkatli okursan burada sana bir eleştiri yok. Öncelikle iyi okumanı öneririm. 1598107662 Peki bu güç kaynakları ile neden burada bir sürü sistem toplandı?
  6. K

Haklısınız da, bu Güç Kaynaklarının patladığını kim söyledi? Dediğim gibi, o zaman "Donanım Arşivi kalitesiz ve güvenilmez" demeniz lazım. Bunu diyebiliyor musunuz? Diyemiyorsanız ortada büyük bir haksızlık var demektir.
  7. K

Canlı ders için Webcam önerisi

Ben de bunu önerecektim. Arkadaş haklı, telefonunuzu kullanabilirsiniz.
  8. K

Doğrudur, ben toplanamaz demedim. Ancak herkesin ihtiyacı farklı. Farkındaysanız Murat Gamsız "Bu sistemi video ve yazı işleri için topladık. Gpu kullanan edit programlarında Nvidia'nın büyük bir üstünlüğü var. Bu yüzden bunu tercih ettik." diyor. Ayrıca verdiğiniz sistemdeki MSI Mech modeli...
  9. K

arctic freezer 34 soğutma

Bir alt modeli olan Freezer 33'ü kullanıyorum. Gayet memnunum. Üç yıl oldu neredeyse. Tavsiye ederim.
  10. K

Teknoseyir güvenilmez mi? Ben bile hayatta değilken adamlar bu işi yapıyordu. Komiksiniz. :)
  11. K

Ben burada sadece güç kaynağı ile ilgili yapılan eleştiriye cevap verdim. Ayrıca sistemdeki işlemci+anakart ikilisi sadece 3500 lira civarı bir şey yapıyor. Fiyatı da aşırı uçuk değil. Sonuçta İtopya, ne bekliyorsunuz ki?
  12. K

Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!". İlginç.
  13. K

Bu sistem beni 1 sene götürür mü ?

Bu tamamen size bağlı bir şey. Ona bakılırsa şu an benim sistemim de çok yetersiz, güncellemem lazım. Ancak benim ultra, 2k, 4k gibi takıntılarım yok. Şu an her oyunu açıp rahat 60+ FPS değerlerle oynayabiliyorum, bu da bana yetiyor açıkçası. Zaten öyle 7/24 oyunda olan biri değilim. Çevremde...
  14. K

Dark guardian kasa naısl

Kullanmadım ama genel olarak yorumları iyi. Ben de 3 adet Dark marka kasa aldım, hepsinden memnunum.
  15. K

Bu sistem beni 1 sene götürür mü ?

İşlemciyi değiştirirseniz çok rahat 2-3 yıl daha götürür. Aşağı yukarı aynı sisteme sahibim ben de. Bir aksilik çıkmadıkça 2-3 yıl daha güncellemeyi düşünmüyorum. PSU patlar diyenlere de aldırmayın siz. 80+ Bronze sertifikalı bir güç kaynağı sonuçta. Rahatlıkla alabilirsiniz.
  16. K

James Donkey MONİTOR FREE SYNC

Kablodan dolayı da olabilir. Hangi kablo ile bağlantı yaptınız?
  17. K

Atatürk'e hakaret.

Bu arkadaşı ben de daha önce rapor etmiştim zaten. Açtığı konulardan, yazdığı mesajlardan ne olduğu belli idi. Klasik trollerden biriydi belli ki. İsabet olmuş uzaklaştırıldığı.
  18. K

Anıtkabir Ziyareti

Defalarca ziyaret ettim Ata'mızı. Böyle bir şey yok merak etmeyin. Zaten bir sürü turist de oluyor orada. Bunu sorun eden kimse yok. Ayrıca bu kadar ince düşündüğünüz için sizi tebrik ederim. Keşke herkes sizin gibi olsa. :)
  19. K

Sol el bağımsızlığını ilan etti :)

İşin daha da kötüsü, burada herkes buna bile tavsiye veriyor...
  20. K

Hikvision SSD nasıldır?

Bir arkadaşım bir yıldan fazladır kullanıyor. İndirimde tanesini 90 lira gibi bir fiyattan almıştı, 120 GB versiyonu. Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane aldı, hepsi de vaat ettiği değerleri veriyor ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Geri