cppdozer işteYav sürekli evleneceği kişi hakkında konular açan eleman var ya o :d
cppdozer işteYav sürekli evleneceği kişi hakkında konular açan eleman var ya o :d
Aynen göbeği açık olan kadınlara ****** muammelesi yapan cehape zihniyeti laiklik böyle bir şey diyen biri kendisiYav sürekli evleneceği kişi hakkında konular açan eleman var ya o :d
Kanser etti insanları bayağı.Aynen göbeği açık olan kadınlara ****** muammelesi yapan cehape zihniyeti laiklik böyle bir şey diyen biri kendisi![]()
Şu evleniceği kızın ailesine 50000 bayılıcak olan mı?Yav sürekli evleneceği kişi hakkında konular açan eleman var ya o :d
En çok beni haysiyetsiz ******** ******Kanser etti insanları bayağı.
Ben bilerek konularına cevap yazmıyordum zihniyeti belli yok o şu yok şu bu. GereksizKanser etti insanları bayağı.
Aynen oŞu evleniceği kızın ailesine 50000 bayılıcak olan mı?
iyi oldu Otobüs çocuğuna.Reyiz sana tek şunu solim atatürk laf eden orduspor çocugudur sen anladın kendine iyi bak kral iyi geceler
Ulan küfür değil ama istediğin mesajı çok rahat veriyorsunReyiz sana tek şunu solim atatürk laf eden orduspor çocugudur sen anladın kendine iyi bak kral iyi geceler
kanka kötümü söledim ?Ulan küfür değil ama istediğin mesajı çok rahat veriyorsun![]()
Asla bro ben küfür kullanmıyorum sadece.kanka kötümü söledim ?
Lo foto atcaktın.Reyiz sana tek şunu solim atatürk laf eden orduspor çocugudur sen anladın kendine iyi bak kral iyi geceler