TeknoSeyir Sistem :(

Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".

İlginç.
Abdullah abi 8 9 k bütçede kötü bir psu lu sistemmi toplamış?

Hımm nedense haberim yok bi link atarmısın?

Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".

İlginç.

Mesela ne zaman topladı örnek verin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan videoyu göremiyorum sistem jarvis-x mi

Söylemiyim söylemiyim diyorum 2 aydır sistem yapmakla uğraşıyorum. Neden yapamıyorum? marka dediğimiz büyük markalardan 2 aydır indirim kopartmak için bir tarafımı yırtıyorum evet başarıcam yine mükemmel bir Kalite Fiyat Performans sistem oluşturacağım. Peki değer mi? 1 ay sonra unutur anlamsızca linçlemeye devam edersiniz peki neden? sırf birileri birilerine taraftar diye...
hocam unutmayanlar da var yıllar önce çıkardığınız çoğu pc yi hala çoğu kişi hatırlıyordur eminim

İlginç.

Cevap veremeyip kirleten bir vatandas daha

Teknoseyirin o sistemine power bost 650w psu ve kasa yetecektir. Çünkü rtx 2060 ekran kartı var sistemde. O kartın ihtiyacı olan 500-550w psu hatta ondan da daha az w çekecektir. O sebeble 650 w kötü bir psu olsa bile 500w güç verir. O gücü vermesi rtx 2060 ekrank kartına ve o sisteme yeter. Ama sıkıntı sistemin 9000 tl olması. O fiyata rtx 2070 super sistem alınır :D

Teknoseyirin o sistemine power bost 650w PSU ve kasa yetecektir. Çünkü rtx 2060 ekran kartı var sistemde. O kartın ihtiyacı olan 500-550w PSU hatta ondan da daha az w çekecektir. O sebeble 650 w kötü bir PSU olsa bile 500w güç verir. O gücü vermesi rtx 2060 ekrank kartına ve o sisteme yeter. Ama sıkıntı sistemin 9000 TL olması. O fiyata rtx 2070 super sistem alınır :D
Hocam bir diyoruz kaliteli psu bu diyor 650w, buyur işte.

Cevap veremeyip kirleten bir vatandas daha
Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu markalardan bazılarını kullandığı videoları burada gösterdiğim için; o videoları gösterdiğim mesajlarımı sildi ve beni forumdan uzaklaştırdı. :) Girin kanala, kendiniz görün.

Mesela ne zaman topladı örnek verin

Şuan videoyu göremiyorum sistem jarvis-x mi
Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu markalardan bazılarını kullandığı videoları burada gösterdiğim için; o videoları gösterdiğim mesajlarımı sildi ve beni forumdan uzaklaştırdı. :) Girin kanala, kendiniz görün.

Haqqus'a laf edenler buna bakabilir
Sistemin Fiyatı Ve PSU SU :(
Bu kadar paraya bu sistemi alanlara Geçmiş Olsun

Linkide Bu SAKIN ALMAYIN:https://www.itopya.com/hermes-a3660...dr4-500gb-nvme-ssd-geforce-rtx-raytracing-PC/
Kanal beğendiğim kanallardan ama bu sistem Açıkçası ÜZDÜ
Gerçekten böyle bir sisteme böyle bir kasa ve psu koymak üstüne üstlük 9 bin tl demek ayıptır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,619
Üyeler
190,067
Son üye
mustafacan_io
Geri