T.P.G.
80+ Titanium
Yalnız bunun için kanala ''GÜVENİLMEZ'' demen beni üzdü.güven konusunda iyi ama PC konusunda eksikleri var
Yalnız bunun için kanala ''GÜVENİLMEZ'' demen beni üzdü.güven konusunda iyi ama PC konusunda eksikleri var
güvenilmez dedim ama şu anlamda yani psuları yanlış seçiyor, bazı videolarında vatan bilgisayar'ın sistemlerini öneriyorYalnız bunun için kanala ''GÜVENİLMEZ'' demen beni üzdü.
O zaman ''sistemleri alınmaz'' diyecektin, dediğinden bu adam sahtekar güvenmeyin anlamı çıkıyor.güvenilmez dedim ama şu anlamda yani psuları yanlış seçiyor, bazı videolarında vatan bilgisayar'ın sistemlerini öneriyor
anladım hocam o mesajı düzenleyimO zaman ''sistemleri alınmaz'' diyecektin, dediğinden bu adam sahtekar güvenmeyin anlamı çıkıyor.
Abdullah abi 8 9 k bütçede kötü bir psu lu sistemmi toplamış?Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".
İlginç.
Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".
İlginç.
hocam unutmayanlar da var yıllar önce çıkardığınız çoğu pc yi hala çoğu kişi hatırlıyordur eminimSöylemiyim söylemiyim diyorum 2 aydır sistem yapmakla uğraşıyorum. Neden yapamıyorum? marka dediğimiz büyük markalardan 2 aydır indirim kopartmak için bir tarafımı yırtıyorum evet başarıcam yine mükemmel bir Kalite Fiyat Performans sistem oluşturacağım. Peki değer mi? 1 ay sonra unutur anlamsızca linçlemeye devam edersiniz peki neden? sırf birileri birilerine taraftar diye...
Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".
İlginç.
Takmaya hiç gerek yok bence.Cevap veremeyip kirleten bir vatandas daha
Hocam bir diyoruz kaliteli psu bu diyor 650w, buyur işte.Teknoseyirin o sistemine power bost 650w PSU ve kasa yetecektir. Çünkü rtx 2060 ekran kartı var sistemde. O kartın ihtiyacı olan 500-550w PSU hatta ondan da daha az w çekecektir. O sebeble 650 w kötü bir PSU olsa bile 500w güç verir. O gücü vermesi rtx 2060 ekrank kartına ve o sisteme yeter. Ama sıkıntı sistemin 9000 TL olması. O fiyata rtx 2070 super sistem alınır
Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu markalardan bazılarını kullandığı videoları burada gösterdiğim için; o videoları gösterdiğim mesajlarımı sildi ve beni forumdan uzaklaştırdı. Girin kanala, kendiniz görün.Cevap veremeyip kirleten bir vatandas daha
Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu markalardan bazılarını kullandığı videoları burada gösterdiğim için; o videoları gösterdiğim mesajlarımı sildi ve beni forumdan uzaklaştırdı. Girin kanala, kendiniz görün.Mesela ne zaman topladı örnek verin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan videoyu göremiyorum sistem jarvis-x mi
Gerçekten böyle bir sisteme böyle bir kasa ve psu koymak üstüne üstlük 9 bin tl demek ayıptır.Haqqus'a laf edenler buna bakabilir
Sistemin Fiyatı Ve PSU SU
Bu kadar paraya bu sistemi alanlara Geçmiş Olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linkide Bu SAKIN ALMAYIN:https://www.itopya.com/hermes-a3660...dr4-500gb-nvme-ssd-geforce-rtx-raytracing-PC/
Kanal beğendiğim kanallardan ama bu sistem Açıkçası ÜZDÜ