Neler Yeni

TeknoSeyir Sistem :(

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".

İlginç.
Abdullah abi 8 9 k bütçede kötü bir psu lu sistemmi toplamış?

Hımm nedense haberim yok bi link atarmısın?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Ben de şu duruma anlam veremedim bir türlü. Abdullah Hacıgül PowerBoost ve Gamepower güç kaynaklı kasalar toplayınca "Oooo abi, süper sistem, harika!" başkaları toplayınca "Berbat, c4, almayın!".

İlginç.

Mesela ne zaman topladı örnek verin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan videoyu göremiyorum sistem jarvis-x mi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Söylemiyim söylemiyim diyorum 2 aydır sistem yapmakla uğraşıyorum. Neden yapamıyorum? marka dediğimiz büyük markalardan 2 aydır indirim kopartmak için bir tarafımı yırtıyorum evet başarıcam yine mükemmel bir Kalite Fiyat Performans sistem oluşturacağım. Peki değer mi? 1 ay sonra unutur anlamsızca linçlemeye devam edersiniz peki neden? sırf birileri birilerine taraftar diye...
hocam unutmayanlar da var yıllar önce çıkardığınız çoğu pc yi hala çoğu kişi hatırlıyordur eminim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

İlginç.

Cevap veremeyip kirleten bir vatandas daha

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Teknoseyirin o sistemine power bost 650w psu ve kasa yetecektir. Çünkü rtx 2060 ekran kartı var sistemde. O kartın ihtiyacı olan 500-550w psu hatta ondan da daha az w çekecektir. O sebeble 650 w kötü bir psu olsa bile 500w güç verir. O gücü vermesi rtx 2060 ekrank kartına ve o sisteme yeter. Ama sıkıntı sistemin 9000 tl olması. O fiyata rtx 2070 super sistem alınır :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Teknoseyirin o sistemine power bost 650w PSU ve kasa yetecektir. Çünkü rtx 2060 ekran kartı var sistemde. O kartın ihtiyacı olan 500-550w PSU hatta ondan da daha az w çekecektir. O sebeble 650 w kötü bir PSU olsa bile 500w güç verir. O gücü vermesi rtx 2060 ekrank kartına ve o sisteme yeter. Ama sıkıntı sistemin 9000 TL olması. O fiyata rtx 2070 super sistem alınır :D
Hocam bir diyoruz kaliteli psu bu diyor 650w, buyur işte.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Cevap veremeyip kirleten bir vatandas daha
Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu markalardan bazılarını kullandığı videoları burada gösterdiğim için; o videoları gösterdiğim mesajlarımı sildi ve beni forumdan uzaklaştırdı. :) Girin kanala, kendiniz görün.

Mesela ne zaman topladı örnek verin

Şuan videoyu göremiyorum sistem jarvis-x mi
Cevabını verdim, ancak çok sevgili Abdullah abiniz bu markalardan bazılarını kullandığı videoları burada gösterdiğim için; o videoları gösterdiğim mesajlarımı sildi ve beni forumdan uzaklaştırdı. :) Girin kanala, kendiniz görün.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Top Bottom