Bu sistem beni 1 sene götürür mü ?

Oyuna bağlı
r5 1600 ile değiştirebilirsin
PSU içinde akım korumalı priz alabilirsin

İşlemciyi değiştirirseniz çok rahat 2-3 yıl daha götürür. Aşağı yukarı aynı sisteme sahibim ben de. Bir aksilik çıkmadıkça 2-3 yıl daha güncellemeyi düşünmüyorum.

PSU patlar diyenlere de aldırmayın siz. 80+ Bronze sertifikalı bir güç kaynağı sonuçta. Rahatlıkla alabilirsiniz.

İşlemciyi değiştirirseniz çok rahat 2-3 yıl daha götürür. Aşağı yukarı aynı sisteme sahibim ben de. Bir aksilik çıkmadıkça 2-3 yıl daha güncellemeyi düşünmüyorum.

PSU patlar diyenlere de aldırmayın siz. 80+ Bronze sertifikalı bir güç kaynağı sonuçta. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Teşekkürler yardımlarınız için
İçindeki PSU patla..... Bum!
maz.. Neden her PSU'ya patlar diyorsunuz hocam? 1 Yılda sorun olmaz pek bence.
Oyuna bağlı
r5 1600 ile değiştirebilirsin
PSU içinde akım korumalı priz alabilirsin
PSU biraz kötü
sistem götürürde PSU 1 hafta götürür mü ? bilmem.
Teşekkürler yardımlarınız için

Aman hocam ne yaptınız 2021 grafiksel bir devrim olacak yüksek performanslı kartlara bile maks 3-4 yıl verdik biz bir de 80+ sertifikası var diye psu kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.

İçindeki psu =
295ebb028ee000060742578e84c27c91.jpg

1 yıl dayanmaz C4

Aman hocam ne yaptınız 2021 grafiksel bir devrim olacak yüksek performanslı kartlara bile maks 3-4 yıl verdik biz bir de 80+ sertifikası var diye PSU kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.
Bu tamamen size bağlı bir şey. Ona bakılırsa şu an benim sistemim de çok yetersiz, güncellemem lazım. Ancak benim ultra, 2k, 4k gibi takıntılarım yok. Şu an her oyunu açıp rahat 60+ FPS değerlerle oynayabiliyorum, bu da bana yetiyor açıkçası. Zaten öyle 7/24 oyunda olan biri değilim. Çevremde birçok kişi var, 2080 gibi kartlar alıp da 1 ay sonra pişman olan. Dolayısıyla benim için kafi bir sistem.

Güç kaynağına da gelince, sonuçta bu sertifikalar belirli testlere tabi tutulan ve bu testi geçen güç kaynaklarına veriliyor. Sertifikasız sıradan bir güç kaynağı olsa neyse. Ama 80+ Bronze sertifikasına sahip bir güç kaynağına da patlar demek biraz çocukça açıkçası.

Aman hocam ne yaptınız 2021 grafiksel bir devrim olacak yüksek performanslı kartlara bile maks 3-4 yıl verdik biz bir de 80+ sertifikası var diye PSU kaliteli olduğu anlamına gelmiyor.

Neye göre grafiksel bir devrim olacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,979
Üyeler
190,489
Son üye
Mrt147
Geri