Yeni nesil gpular,yeni nesil konsollar daha ne olsun?Neye göre grafiksel bir devrim olacak?
Yeni nesil gpular,yeni nesil konsollar daha ne olsun?Neye göre grafiksel bir devrim olacak?
o kadarda vasat bi psu değil mesela rampage ve frisby kadar değilİçindeki PSU patla..... Bum!
o kadarda vasat bi psu değil mesela rampage ve frisby kadar değilİçindeki PSU patla..... Bum!
Yeni nesil gpular,yeni nesil konsollar daha ne olsun?
Haklısın,direkt olarak olacak demek yanlış ama olabilir ve düşününce gayette mantıklı.Dostum grafikler zaten üst seviyede.
Hiçbir kaynağın olmadan ''2021 yılında grafiksel devrim olacak'' diyorsun.
Haklısın,direkt olarak olacak demek yanlış ama olabilir ve düşününce gayette mantıklı.
Dostum grafikler zaten üst seviyede.
Hiçbir kaynağın olmadan ''2021 yılında grafiksel devrim olacak'' diyorsun.
Bende çok grafik takıntılı bi insan değilim bu sisteme 3300x işlemci koysam seneye upgrade etsem gene aynı işlemciyi kullanabilirmiyim? 3300x güçlü bi işlemci diye biliyorumHaklısın,direkt olarak olacak demek yanlış ama olabilir ve düşününce gayette mantıklı.
Bende çok grafik takıntılı bi insan değilim bu sisteme 3300x işlemci koysam seneye upgrade etsem gene aynı işlemciyi kullanabilirmiyim? 3300x güçlü bi işlemci diye biliyorum
Bana max 5000 tl bi hazır sistem önerir misiniz ? Bi karar veremedim çıldırıcam sonundaEvet 3300X güçlü bir işlemci.
3300X takarsan RTX 2080S'e kadar ekran kartı takarsın.
Ayrıca o kasayı alma, hatta mümkünse bu hazır sistemi alma.
Kaynak?İçindeki PSU patla..... Bum!
Bana max 5000 TL bi hazır sistem önerir misiniz ? Bi karar veremedim çıldırıcam sonunda
@Sadeceogrenmekistiyorum öner bana bişiler