Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Basbayağı dalga geçiyorsun kalkan balığını sana güzel yediririm ben.
  2. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan Askerimiz İstihkam Astsubay Üstçavus Ufuk AKINCI Şehit oldu.
  3. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Polis memuru Doğan BİÇİCİ geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu. Sizlerde haberi paylaşarak halkın şehitlerimizin bilincinde olmasını sağlayabilirsiniz
  4. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Polis memurumuz Emirhan ARAMIŞ, görevi başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu. 🇹🇷 Sizlerde haberi paylaşarak halkımızın haberinin olmasını sağlayabilirsiniz.
  5. Deadpool

Sarıkamış şehitlerimizin üzerinden 110 yıl geçti!

Sarıkamış Harekâtı’nın üzerinden 110 yıl geçti. Sarıkamış şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
  6. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

#SonDakika | Sağlık Bakanlığı: Bakanlığımıza bağlı hizmet veren bir ambulans helikopter havalanırken Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çarparak boş bir alana düşmüştür. Meydana gelen kazada 2 pilot, 1 hekim ve 1 sağlık çalışanı olmak üzere 4 kişi şehit olmuştur.
  7. Deadpool

Ps3 3500 TL ye satılır mı?

Merhaba ps3 ü playstation esnafına satmayı düşünüyorum 3500 TL teklif etti satılır mı? CİHAZ PS3 SÜPER SLİM 320 GB
  8. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Bursa Adliyesi'ndeki duruşma salonunda gerçekleşen silahlı saldırıda ağır yaralanan Jandarma Uzman Erbaş Nurettin YAŞAR şehit oldu. 🇹🇷 Sizde haberi paylaşarak halkın şehitlerimizin bilincinde olmasını sağlayabilirsiniz. Bunu istek değil zorunluluk olarak görmeniz lazım bana göre.
  9. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Askeri helikopter düşmesi sonucu 6 Askerimiz şehit oldu. Isparta’da eğitim uçuşu yaparken havada temas eden 2 askeri helikopterin birinin düştüğü kaza, Isparta Kara Havacılık Okulu’na yaklaşık 2 kilometre mesafede meydana geldi. Haberi paylaşarak halkın bilinclenmesini sağlayabilirsiniz.
  10. Deadpool

İsrail Suriyeye giriyor.

Kesinlikle şuan Yetkili birisi olsam yedek askerleri de göreve çağırıp orduyu hazırlığa başlardım bile. Tankları sınıra sürmeye taktiksel planlamaları hazırlamaya başlardım diye düşünüyorum.
  11. Deadpool

İsrail Suriyeye giriyor.

İsrail savaş uçakları Şam ı vurmaya başlamıştı. Harmon dağını da ele geçirmişler. Süveyda bölgesini de vurmaya başlamıştılar. İsrail Kanal 12 haberine göre İsrail Suriye topraklarının 14 km derinine girmiş. İsrail Genelkurmay Başkanı: Ordumuz Gazze, Batı Şeria, Lübnan ve bu geceden itibaren...
  12. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Güncel
  13. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

Adana'da uygulama noktasında dur ihtarına uymayan aracın çarptığı polis memurumuz 🇹🇷Mustafa AKGÜL🇹🇷 şehit oldu. Kahramanlarımız biz korumak ve daha iyi yaşam şartlarında yaşamamız için şehit oluyor. Haberi paylaşarak halkın bilinçlenmesini sağlayabilirsiniz. Bence bunu bir zorunluluk olarak...
  14. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

İzmir’in Seferihisar ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekiplerine yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan 3 polisten biri olan 38 yaşındaki Mehmet Tozun, şehit oldu. 16 günlük yaşam mücadelesini kaybeden şehidimizin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Haberi yayarak...
  15. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

..... . A
  16. Deadpool

Şehidin var TÜRKİYE!

16 Kasım'da Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Eren KIZILDAĞ (25) kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Sizlerde haberi paylaşarak herkesin haberinin olmasını sağlayabilirsiniz.
  17. Deadpool

Boks torbasını nereye asabilirim?

Bu son attığım nasıl hocam?
  18. Deadpool

Buldum hocam böyle bir şey alıp deneyeceğim.
  19. Deadpool

Bunun taşıyacağına emin misiniz hocam? Normalde bunu kullandım https://app.hb.biz/O5uq0GVdtP5g
  20. Deadpool

30kg hocam dün yaptık tuğla duvara dübeller direkt tutmadı bile. El ile sağlam olsa da montajda ya çıktılar ya da içeri kaçtılar.
Top Bottom