Köydeki Bilgisayar için Uyumlu Parçalar

Reaksiyon skoru
23
Merhaba. Benim İstanbul'da son model bir bilgisayarım var ve köyde eski ev bilgisayarını buldum. Bunu babamdan izin alıp kullanmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarla uyumlu DDR3 parçalar nasıl toplanır.

PC de mevcut olanlar;

Anakart: Pegatron IMP41-D3

İşlemci: Intel Pentium Inside.

Depolama: Hard disk ama sadece yapmayı düşünüyorum.

Mevcut olmadığını düşündüklerim;

Ekran kartı (ekran kartı olduğunu düşündüğüm bir Intel fan var)

SSD.

Monitör (evde 2008 model Acer monitör mevcut zaten)

Not: Bu bilgisayarı iş için (root, Custom ROM, yazılım vb) kullanacağım.

Merhaba. Benim İstanbul'da son model bir bilgisayarım var ve köyde eski ev bilgisayarını buldum. Bunu babamdan izin alıp kullanmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarla uyumlu DDR3 parçalar nasıl toplanır.

PC de mevcut olanlar;

Anakart: Pegatron IMP41-D3

İşlemci: Intel Pentium Inside.

Depolama: Hard disk ama sadece yapmayı düşünüyorum.

Mevcut olmadığını düşündüklerim;

Ekran kartı (ekran kartı olduğunu düşündüğüm bir Intel fan var)

SSD.

Monitör (evde 2008 model Acer monitör mevcut zaten)

Not: Bu bilgisayarı iş için (root, Custom ROM, yazılım vb) kullanacağım.
Hiç uğraşma derim.

Çöpten farksız son model bilgisayarin varsa 5-6k ayıracak bütçen de vardır muhtemelen apu.bi sistem topla 3200g li felan.

bir miktar bütçe varsa bunu kalkındırmaya çalışmak yerine ucuza ikinci el apu sistem dizmeye çalışmak daha kolay olur

dizi film torrent vs gibi işlerde kullanabilirsin ama youtubeye bile giremezsin o bilgisayarla

dizi film torrent vs gibi işlerde kullanabilirsin ama youtubeye bile giremezsin o bilgisayarla
Fazla köyde bilgisayarla işim olmuyor genelde köyde bilgisayarla ilgilenmem. Ama 8 GB Ram ve işlemci ve anakart biraz yükseltirsem olacağını düşünüyorum. Yani kısıtlı param var hatta hiç yok. Şuanki PC de zaten 2-3 aylık bir sistem.

Fazla köyde bilgisayarla işim olmuyor genelde köyde bilgisayarla ilgilenmem. Ama 8 GB Ram ve işlemci ve anakart biraz yükseltirsem olacağını düşünüyorum. Yani kısıtlı param var hatta hiç yok. Şuanki PC de zaten 2-3 aylık bir sistem.
kral onun içine takabileceğin işlemciler 2 çekirdek çok eski işlemciler 775 söket için 4 çekirdekli işlemcilerde çok pahalı

Bütçe ne

Son model pc bana cok yalan gibi geldi boyle tabiri de ilk defa sizden duyuyorum.Konu butcenizin kısıtlı olması falan degil yanlış anlasılmasın.Bütceniz kısıtlı ise direkt söylemelisiniz ileride daha çok utanırsınız ki utanilcak bir sey yok.

Son model pc bana cok yalan gibi geldi boyle tabiri de ilk defa sizden duyuyorum.Konu butcenizin kısıtlı olması falan degil yanlış anlasılmasın.Bütceniz kısıtlı ise direkt söylemelisiniz ileride daha çok utanırsınız ki utanilcak bir sey yok.
istanbul detayı da önemli ama hocam 😁

Son model = GT 730 + i3 2100

Geri