0 aldığım motosiklette paslar mevcut

Deadpool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Merhaba bu çarşamba bayiden 0 RKS des 125 2024 model aldım. Motordaki paslanma montaj ve kozmetik hataları fotoğraflarda görebilirsiniz. Bunlar sorun çıkarır mı? Ne yapmalıyım?

Ekler

• 38192.webp
    38192.webp
    619.9 KB · Hit: 61
  • 38191.webp
    38191.webp
    771.4 KB · Hit: 62
  • 38190.webp
    38190.webp
    686.7 KB · Hit: 49
  • 38189.webp
    38189.webp
    1.2 MB · Hit: 49
  • 38188.webp
    38188.webp
    890 KB · Hit: 49
  • 38193.webp
    38193.webp
    960.3 KB · Hit: 61
Servise gidip garantiye başvurabilirsiniz ama klasik çin motoru ve çin servisi olarak "onlar normal, bir şey olmaz" diyecek. Tüketici mahkemesine başvurursan belki sonuç alırsın ama o da belki yani. Ülkede hiç bir şeyin garantisi yok. İşte bu kumara girmemek için insanlalr çin malı almayın diyor. Yanlış anlamayın, sadece başka motor alacak arkadaşlara yol göstermesi açısından söylüyorum.

bayinin araçları tuttugu yer sıkıntılı muhtemelen bu arada paslanmalar ileri seviyede gibi

Merhaba bu çarşamba bayiden 0 RKS des 125 2024 model aldım. Motordaki paslanma montaj ve kozmetik hataları fotoğraflarda görebilirsiniz. Bunlar sorun çıkarır mı? Ne yapmalıyım?
Bune la bence bu ürün sıfır değil kaynak izleri falan çok belirgin

Alırken kontrol etmeliydin bu detayları…

bunlar 0 ürünün pası olamayacak kadar fazla aga ya, ya bayi çok kötü yerde muhafaza ediyor, ya da farklı bir durum var 0 aldığın ürünü hiç incelemedinmi alırken, bence git bi konuş olumlu bir sonuç çıkacağını hiç sanmıyorum ama dene şansını belki ücretisz 1 2 bakım hediye ederler.

Sorun çıkarır çıkarmaz ona bakma Sıfır aldığın ürün de kusur var bu gözle bak ve bayii ile konuş.

beni dominar 250de 2023 den beri ufak nokta dahi pas yok, bu ürünleri yapım aşamasında buna göre antipas önleyecek şekilde üretmiyorlar mı, bu paslar belki içine nüfus etmemiş dış yüzeysel bile olsa yarın bir gün ilerde illaki hastalık yapacak daha da çoğalıp büyücektir. yapabiliyorsan servise başvur halletsinler yada çözüm alamazsan kendin çözüm alacak işlemler uygulamalısın.

bunlar 0 ürünün pası olamayacak kadar fazla aga ya, ya bayi çok kötü yerde muhafaza ediyor, ya da farklı bir durum var 0 aldığın ürünü hiç incelemedinmi alırken, bence git bi konuş olumlu bir sonuç çıkacağını hiç sanmıyorum ama dene şansını belki ücretisz 1 2 bakım hediye ederler.
Alt takıma hiç bakmadım maalesef

Geri