Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Bu E Arşiv faturası kabul edilebilir mi? (Gençer Gaming)

Neyse ya bir sıkıntı çıkarsa parçalar ile ilgili gençer gaming'e gönderirim onlar zaten garantiye gönderiyor diye biliyorum.
  2. ŞahinBaşaran

Hocam deniyorum deniyorum olmuyor 'Sorgulama kriteri hatası, Lütfen Değerleri Kontrol Ediniz' yazıyor. Sizde dener misiniz? VKN: 3931114818 Fatura No: GGG2022000000588 Fiyat: 12.703,91 TL
  3. ŞahinBaşaran

Gençer Gaming den hazır sistem aldım 12.703.91 TL'ye daha sonrasında ise Gençer Gaming yetkilisi benimle iletişime geçti ve ellerinde benim aldığım psu ve kasanın olmadığını belirtti istersem 360tl fark ile gold psu alabileceğimi belirtti ve bende Gençer Gaming'in verdiği iban'a parayı gönderdim...
  4. ŞahinBaşaran

Yardım Telefondan Hepsiburada Üyeliği İptal Etme

Whatsapp canlı desteğe yaz belki ordan olur 1668758490 Olur büyük ihtimal
  5. ŞahinBaşaran

Dolap Satışım Hakkında Yardım Edin.

İade yoktur yazsan bile geçerliliği yok. Sen haklı olsan bile dolap maalesef müşteriyi haklı buluyor daha önce gaming kulaklık sattım adam telefona olmuyor sebebi ile iade etti ben o kulaklığı zaten pc için satıyordum açıklamalarda falan belirttim bunu ama dolap destek karşı tarafı haklı buldu...
  6. ŞahinBaşaran

Yardım Hangi matkabı almalıyım?

Arkadaşlar ev işleri için matkap alacağım matkaplardan neredeyse hiç anlamıyorum normalde a101'den alacaktım ama yanında uç falan olmadığı için internetten alma karar verdim sizce hangisini almalıyım veya a101'den alıp internetten ona uç mu alayım...
  7. ŞahinBaşaran

(Güncelleme)BKM Kitap Sipariş Rezilliği(13 Gün Sonra Geldi)

Benim başıma da geldi 1 ay falan bekledim yaptığım alışveriş 114tl'lik idi 6 kitap almıştım 1 ay bekledim 3 tanesi iptal edildi 46tl ödemiş oldum o zamanlar 50tl üzeri kargo bedava idi bana zararına göndermiş oldular kitapları ama gerçekten beklemek çok sinir bozucu kısa bir sürede değil baya...
  8. ŞahinBaşaran

Gardrops güvenilir mi?

Güvenilir
  9. ŞahinBaşaran

Çözüldü✓ Media Markt siparişim gözükmüyor

Teşekkürler yaptım.
  10. ŞahinBaşaran

Evet çözüldü sabah sipariş sisteme düşmüştü.
  11. ŞahinBaşaran

Yardım Trendyol kettle önerisi

Maalesef trendyol olması benim için daha iyi çünkü indirim kuponum var
  12. ŞahinBaşaran

Aynen doların 7 8 olduğu günleri özledim durum bu kadar kötü değildi
  13. ŞahinBaşaran

Teşekkürler baktım ama maalesef fakir kettle trendyol da az ve pahalı
  14. ŞahinBaşaran

Zaten o kadar iyi bir kettle beklemiyorum arada bir çay kahve yapmak için alacağım 1639558278 Teşekkürler
  15. ŞahinBaşaran

Arkadaşlar bana trendyol üzerinden kettle önerir misiniz? maks 110 120tl olsun trendyol kuponum var da
  16. ŞahinBaşaran

Teşekkürler sabah arıyacağım.
  17. ŞahinBaşaran

Arkadaşlar media markt üzerinden 15 20 dakika önce mouse aldım ama siparişim gözükmüyor mail de gelmedi ama para karttan çekilmiş.
  18. ŞahinBaşaran

Furylevel Y1 Satışa Sunuldu! 499TL

Hayırlı Olsun
Geri