ŞahinBaşaran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
Arkadaşlar bana trendyol üzerinden kettle önerir misiniz? maks 110 120tl olsun trendyol kuponum var da
Son düzenleme:
Zaten o kadar iyi bir kettle beklemiyorum arada bir çay kahve yapmak için alacağımAwo ve Sinbo kettle'lar var. Bi bak derim. Ancak o parayı direk çöpe de atmış olabilirsin. Pwk bir şey bekleme yani.
Teşekkürler![]()
Sinbo Kablolu Kettle Su Isıtıcı 1 Litre Kapasiteli 1000 W Sk-7388 - Fiyatı, Yorumları
Sinbo Kablolu Kettle Su Isıtıcı 1 Litre Kapasiteli 1000 W Sk-7388 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bunu kullanıyorum küçük durduğuna bakma 5 kupa kahve çıkıyor ve kaliteli.![]()
Sinbo Kablolu Kettle Su Isıtıcı 1 Litre Kapasiteli 1000 W Sk-7388 - Fiyatı, Yorumları
Sinbo Kablolu Kettle Su Isıtıcı 1 Litre Kapasiteli 1000 W Sk-7388 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkürler baktım ama maalesef fakir kettle trendyol da az ve pahalıFakir lere bak (o gerçek fakir anlamında değil)
Bu ekonomide artık mesajlasmayı hava yoluyla ya da kuşa mektup bağlayıp yapacaz gibi duruyo dolar 8-7 iken daha iyidi diyoz laTeşekkürler baktım ama maalesef fakir kettle trendyol da az ve pahalı
Aynen doların 7 8 olduğu günleri özledim durum bu kadar kötü değildiBu ekonomide artık mesajlasmayı hava yoluyla ya da kuşa mektup bağlayıp yapacaz gibi duruyo dolar 8-7 iken daha iyidi diyoz la
Maalesef trendyol olması benim için daha iyi çünkü indirim kuponum varİlla tredyol olmak mı zorunda hepsiburada, çiçeksepeti gibi yerlere bak yoksa cimriden belki bulursun alırsın