Fena değil de bu sistem gamepower kasa psusundan dolayı alınır diyemeyeceğim özelleştirme seçeneği de olmadığı için tek tek toplamak veya diğer hazır incehesap sistemlerine bakmanız daha iyi olur
Hocalarım merhaba bana trendyol üzerinden max 55k bütceye bir bilgisayar toplama şansınız varmı 2k 4k oyuncu ve aynı zamanda profosyenel adobe proğramları için ilerde çok büyük ihtimal yapay zeka ilede ilgileneceğim trendyoldan olmasının makul bir sebebi var ama açıklayamam
Bugün birisine atmıştım onu kopyala yapıştır olarak atıyorum trendyol olarak değil de parça olarak ne alınabilir vs aklında bulunsun ekran kartı olarak 5070 al o bütçede
Boş kasa
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.207,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.249,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.438,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Anakart bütçene göre yine f/p anakart ve wifi anakart atıyorum
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ram olarak patriot almanı önermem sana patriot 6000 cl30 rami önereceklerdir ben kendim kullanıyorum ve önermiyorum anakartın sitesinde ram desteğine bak ona göre seç ramini tavsiyemdir