Dolap Satışım Hakkında Yardım Edin.

EmirCamon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Ürünü sattım ürünün açıklamasına iade yoktur yazmama rağmen dolap iadeyi kabul etti ne yapmam lazım?

iade yoktur yazınca iade olmuyor muymuş:p

Markanın kurallarını senin "iade yoktur" demen değiştirmez.

eğer senin tarafından bir eksiklik görüldüyse kabul edilir onun harici senin insiyatifine bırakılır.

Yav eksiklik yok takıp çıkarılan parçaya kırıldı yazmış karşı taraf gerçekten yoruldum ya
1-)Dolap uygulamasından ürün satıyorsun. 2-)hem sen komisyon ödüyorsun hem de alıcı
"İade yoktur" ne demek ya adam boşuna mı 100 lira 500 lira fazla verip uygulama garantisi alıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü sattım ürünün açıklamasına iade yoktur yazmama rağmen dolap iadeyi kabul etti ne yapmam lazım?
Göndersiğin ürün iade yoluyla eline tekrar geldiyse bu alıcıyı suçlu yapmaz. Olur da iadeden gelen ürün çalışırlen çalışmaz olur sağlam gönderirsin kırık çıkar ancak öyle suçluluk durumu olur

İade yoktur yazsan bile geçerliliği yok. Sen haklı olsan bile dolap maalesef müşteriyi haklı buluyor daha önce gaming kulaklık sattım adam telefona olmuyor sebebi ile iade etti ben o kulaklığı zaten pc için satıyordum açıklamalarda falan belirttim bunu ama dolap destek karşı tarafı haklı buldu adam kulaklığı iade etti kulaklığın kafa bant kısmı da ezilmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,669
Üyeler
174,601
Son üye
kadir kaya343434
Geri