Çözüldü✓ Dolap Dolandırılma İade

aynen knk bende onu söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman evine kağıt gidermi
hocam gönderdiğiniz adresi biliyorsunuz kendi imkanlarınızla alabilirsiniz büyük ihtimalle küçük zaten ailsine bile anlatsanız haledersiniz

Bu yüzden ne paramgüvende ne de dolap.Sadece yüzyüze satıyorum satacaklarımı.İsteyen gelir bakar alır yoksa dursun elimde dolandırılmaktan iyidir.

aynen knk bende onu söylüyorum

o zaman evine kağıt gidermi
gider ilamsız icranın masrafı da 200-300

Beyler en kötü ben şey istiyom şuan beni dolandıran çocuğun evine dava kağıdı gelmesini istiyorum bunu başarabilirmiyim ve ne kadar masrafı olur

.

.

.
Adresi varsa çakma bir mahkeme ibraz belgesi gönder muhtemelen kendini akıllı sanan çoluk çocuktur babası gerekeni yapar.

2. El eşya alırken ve satarken mutlaka video çekerim kargocular da pek tutanak işine bulaşmıyor ya da kargoyu şubede teslim alıp orada kutuyu açmak ta seçenek olabilir belki

knk dava açsam haklı olduğmumu kanıtlayamam ki ağırlık ölçüldü tabii ki ama birbirine çok yakın ağırlıklar ztn

knk vazgeçtim

dava açsam haklı bulunmam hocam ya

meslek neydi
Şikayet var'a yaz belki yardımcı olurlar

knk dava açsam haklı olduğmumu kanıtlayamam ki ağırlık ölçüldü tabii ki ama birbirine çok yakın ağırlıklar ztn

knk vazgeçtim

dava açsam haklı bulunmam hocam ya

meslek neydi
mühendis hocam ama hak hukuk bilgim az da olsa vardır.

Sürekli çoluk çocuk yapmıştır diye yazmışsınız ama bu iş profesyonelliğe döndü sahibinden param güvende dolap hepsi aynı terane alırken sıkıntı yok satarken sıkıntı büyük her gün binlerce adamın başı ağrıyor bu meseleden yüz yüze mal alıp satın olsun bitsin arkadaşlar devir kurt devri olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,935
Üyeler
186,816
Son üye
skooled
Geri