ŞahinBaşaran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
Gençer Gaming den hazır sistem aldım 12.703.91 TL'ye daha sonrasında ise Gençer Gaming yetkilisi benimle iletişime geçti ve ellerinde benim aldığım psu ve kasanın olmadığını belirtti istersem 360tl fark ile gold psu alabileceğimi belirtti ve bende Gençer Gaming'in verdiği iban'a parayı gönderdim daha sonrasında ise ellerinde benim aldığım vg15 kasadan son bir adet kaldığını bu kasanın da fabrikasyon hatalı çıktığını ve fiyat farksız olarak sadece vg14 kasayı verebileceklerini belirttiler ve maalesef ki bende kabul etmek zorunda kaldım çünkü başka bir alternatifim yoktu neyse sistem geldi neredeyse 1 ay oldu hala fatura gelmedi bende bugün sabah siteleri üzerinden destek kaydı açtım tüm parçaları en küçük ayrıntısına kadar detaylıca yazdım ve toplam fiyatı da yazdım ve fatura talep ettiğimi belirttim Gençer Gaming faturayı göndermiş ama hiç bir detay yok veya eksik sadece sistemin adı ve bazı parçaların adı yazıyor ve fatura da fiyat olarak 12,703.91 TL yazıyor halbuki ben gold psu ile toplam 13.063,91 TL'ye almıştım faturayı sorguladığım da site böyle bir faturanın olmadığını belirtiyor belki ben yanlış yapıyorumdur şimdi günahlarını da almak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu fatura kabul edilebilir mi?
Son düzenleme: