Arama sonuçları: *

1. A

Letgo da satış nasıl yapılıyor

Hocam fake bu sakın form falan doldurmayın letgonun satışı bu şekilde değil elden satış.
  2. A

Sahibinden param güvende satıcı için güvenlimi

Aynen öyle telefon gibi ürünleri satarken elden satmak en mantıklısı içinde parça değişimi vb yapılması çok olası. Risk almak mantıklı değil 1-2kyı aşmayan ürünler için mantıklı bana kalırsa.
  3. A

Amazon iade ücretini karşılamıyor

Hocam senelerdir bir sürü sipariş verdim bir o kadarda iade yaptım ama hiç böyle bir şey yaşamadım geçen ay 2 tane klavyeyi iş yerinden aldırdım gelip aldılar. Büyük ihtimal monitör kırılgan olacağından müşteri gönderiminde sıkıntı olabilir diye mi düşündüler ne umarım sorununuz çözülür.
  4. A

Genelde bu şekilde oluyor kodlar mümkünse kolaygelsini arayın şeyinki elimde böyle bir kod var size mi ait ? Belki kapıdan alacaklardır. Yada farklı bi temsilciye bağlanıp hangi kargoya ait olduğunu sorun
  5. A

hocam kod çıkmama olayını çözemedim o garip monitöre özel bi durum mu bilmiyorum ama hasarlı ürün diye mi seçip iade oluşturdunuz mu?
  6. A

aynı şekil hocam bence bi karışıklık var 30 gün gönüllü iadesi bile vardı amazonun.
  7. A

hocam iade etmediğim şey yok amazon kapıdan bile alıyor bi yanlışlık var bence iade talebi açtınız mı orda kargo kodu veriyor yada kapıdan alıyor 1732131193 hiç yazmadan iade talebi açmayı denediniz mi hocam?
  8. A

Amazon.com.tr rezilliği

Hocam 1 adet Nutella aldım Amazon’dan 6 ay sonra aynı sebepten iptal şaka gibi ldşdkdğndldkdşdkşdmdşd ama desteğe yazın çözüyorlar bana çözeceğiz dediler
  9. A

Hepsiburada'da Nays kart ''Sadece kendi kartını kullanabilirsin'' hatası

Yok hocam hiç bi sıkıntı olmaz onlarca defa öyle alışveriş yaptım zaten kart size ait başka isim girmiyorsunuz.
  10. A

Evet kart bilgilerini girdiğimiz kısımda isim soyisim istiyor ya oraya sadece adın baş harfini yazmayı deneyin.
  11. A

Hocam bende hesabımda böyle bir hata alıyordum kart bilgisi giriş kısmında isminiz mesela b ile başlıyorsa sadece b yazın kabul ediyor.
  12. A

Amazon sipariş karışıklığı

Parayı çektiyse durumu çözerler büyük ihtimal ama çekilmediyse suçu bankaya atıyorlar. Daha önce böyle bi durum yaşadım telefon aldım bankanız Onay vermedi diyip iptal ettiler banka ile görüştüm bizden yana sorun yok dediler.
  13. A

Defacto kendi sitesi için indirim kodu var mı arkadaşlar?

Hocam doğrudan defactodan yapacaksan Nays kullanmanı tavsiye ederim ek olarak %20 veriyor onun dışına kupon olarak uygulamada oyunla falan veriyordu bazen yanlış hatırlamıyorsam .
  14. A

siparişim teslim edildi diyor ancak siparişim gelmedi

Hocam bazı durumlarda saat ile alakalı olduğu için öyle gösterip getiriyorlar canlı desteğe bağlanmanızda fayda var.
  15. A

Traş bıçağı önerisi istiyorum

hocam pardon fazla konu açmadığım için yanlş yere açmışım katagoriyi düzenlediğimiz yeri bulamadım nasıl yapacağım?
  16. A

Traş bıçağı önerisi istiyorum

mach 3 falan kullanıyordum ama artık sıkıntılı olmaya başladı böyle bıçağı değiştirilebilir bir şey istiyorum tavsiyeleriniz var mı? önceden kullanmadığım için soruyorum kaliteli bir şeyler önerirseniz sevinirim.
  17. A

Nakit SAT uygulaması hakkında bilgisi olan varmı

Yani bir bak istersen ama kayıt için bilgi isterler büyük ihtimal o yüzden bulaşmama taraftarıyım
  18. A

Nakit SAT uygulaması hakkında bilgisi olan varmı

Adamı engelle gitsin +10 indirmeli uygulamayla dolandırmaya çalışıyor bence
  19. A

QP Bilişim ürün iade eden var mı?

Hatta iki kere Asus USB-n14 adaptör almıştım abim için aldığımdan antenler çıkmadı geri gönderdim hemen yenisini yolladılar. 1656693501 Evet 1656693561 Denedim kulaklığı böyle vakum gibi bir his yarattı ve kulak üstü kulaklığa alışkın olmadığım için sıcaklık yapması rahatsız etti beni o yüzden...
  20. A

QP Bilişim ürün iade eden var mı?

Ben seninki gibi bişi iade etmedim hs50 ya da hs60 kulaklık iade etmiştim tam hatırlamıyorum modeli bir sıkıntı yaşamadım.
Top Bottom